TV Extra

Ezel se suočava sa Čengizom

-

PONEDJELJA­K (68. ep)

Ezel s ponosom izbaci posramljen­u i zbunjenu Ejšan iz stana ne otkrivajuć­i joj svoj pravi identitet. Slomljena Ejšan napiše pismo Džanu u kojem mu objašnjava zašto mora otići te ga ostavlja Omerovim roditeljim­a. Ezel se suočava sa Čengizom koji mu prijeti njegovim voljenim.

UTORAK (69. ep.)

Ezel je zabrinut jer ne može pronaći Ejšan i boji se da će nauditi sebi. Njegove sumnje su se ostvarile jer mu Mert javi da se Ejšan pokušala ubiti. Bahar posjeti Ejšan, ali kada vidi da joj je sestra psihički rastrojena, poželi joj priznati istinu o Ezelu. Međutim, njihov razgovor na vrijeme prekine Meliha.

SRIJEDA (70. ep.)

Bahar zamoli Ezela da smisli plan kako da spasi njenu sestru. Ezel se naljuti na Ejšan jer nije rekla Omeru da je Džan njegov sin. Kao što je i obećao, Ezel povede Džana sa sobom u posjetu

Čengizu. Ezelov novi plan je pokazati Čengizu da novi negativac, Kenan, i njega posmatra skrivenim kamerama i mikrofonim­a u stanu te nagovoriti Bahar da iznese sestri ideju o liječenju u inozemstvu.

ČETVRTAK (71. ep.)

Ejšan pristaje da Bahar odvede njenog sina što dalje od situacije u kojoj se nalazi. Misteriozn­i plaćeni ubica ubije Bahar pred očima njene sestre i prijatelja. Šokirani Čengiz sve je vidio preko kamere, a nije mogao pomoći Bahar.

PETAK (72. ep.)

Ramiz zamoli Tefu da čuva njegovu kćer Azad, a Ezela nazove Kenanov pomoćnik i zamoli ga da se što prije nađu jer u Ezelovom slučaju Kenan nije negativac, već daidža Ramiz. Ejšan od Serdara traži da sazna ko je ubio Bahar. Kenanov pomoćnik uspije zbuniti Ezela pričom kako je Ramiz naredio Baharino ubistvo. Ezel zato posjeti Ramiza u nadi da će od njega saznati istinu. Ali Ramiz ima drugi plan...

17.20

SERIJA, MREŽA

 ?? ?? Ezel
Ezel

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina