TV Extra

Asije prekida s Dorukom

-

NEDJELJA (66. ep.)

Berk daje Ajbike novac da unajmi odvjetnika za Kadira i nastavlja uzimati privatne satove od nje. Suzan i Harika unajmljuju staru kuću. Akif prijeti Erhanu, te izbavlja Kadira iz zatvora i vraća Erenove na njihovo staro mjesto. Nebahat ponižava Suzan. Akif pokušava pronaći memorijsku karticu.

PONEDJELJA­K (67. ep.)

Uz Akifovu pomoć, Tolga se vraća u školu, te tjera Doruka da se druži s njim. Asije je šokirana, te prekida s Dorukom. Vozač taksija predaje memorijsku karticu Kadiru koji ju prosljeđuj­e Omeru i ne sluteći kakvu tajnu krije. Kadir dobiva pismo i ogromnu svotu novca od starog Saliha. Braća Eren su uvjereni da im se sreća konačno nasmiješil­a.

UTORAK (68. ep.)

Džemile napušta dom i pronalazi utočište kod Asije. U pokušaju da pronađe svoju sestru, saznaje da je ona pobjegla sa besposliča­rem u kojeg se zaljubila. Omer posjećuje Suzan u njenom novom skromnom domu. Berk shvata kako Tolga ucjenjuje Doruka. Akif posjećuje Suzan u butiku.

SRIJEDA (69. ep.)

Ouldžanu smeta Berkovo neprestano vrzmanje oko Ajbike. Kadir odvodi brata i sestre u kupovinu, te svi skupa uživaju u blagodatim­a novostečen­og bogatstva. Šengul predlaže Kadiru da skupa otvore restoran.

Omer uplaćuje školarinu za Hariku i opskrbljuj­e Suzanin dom namirnicam­a.

ČETVRTAK (70. ep.)

Direktor obavještav­a Hariku da je njena školarina uplaćena i ona je uvjerena da je to Tolgino djelo. Suzan je ljuta i pokušava zabraniti kćeri druženje s Tolgom. Nebahat saznaje za Akifov zločin. Akif se ljuti na Doruka što ga je posvađao sa Nebahat. Džemile pronalazi sestru i obećava joj kako će nabaviti novac koji joj treba.

PETAK (71. ep.)

U trenu kada Kadir odlazi kući po novac potreban za restoran, Džemile uzima torbu i bježi. Na nagovor zaručnika, Jeliz bježi sa novcem. Uprkos svemu, Kadir pomaže ozlijeđeno­j Džemile i dovodi ju kući. Džemile je šokirana Kadirovom dobrodušno­šću. Veliki snovi strine Šengul padaju u vodu.

20.00

SERIJA, OBN

 ?? ?? Siročad
Siročad

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina