TV Extra

Fikret se ne osjeća dobro

-

18.00

SERIJA, BHT 1

PONEDJELJA­K (140. ep.)

Ferhunde, sva presretna, javlja porodici da je dobila posao u velikoj firmi. Drago joj je jer će pomoći porodici u vraćanju duga. U Adapazaru ponovo problemi. Iako više ne živi sa sinom i snahom, gđa Dževrije ih stalno zove jer ima neki problem.

UTORAK (141. ep.)

Tekinovi pokušavaju otplatiti Ševketov dug. Hajrije je počela šiti s prijatelji­com Nejir. Ferhunde se zaposlila u firmi Leventa Tundžela, kojeg upoznaje kao veoma neprijatno­g i arogantnog direktora. Džem sažaljeva Ali Rizu i govori ocu da bi mu pomogao “kada bi mogao”. Otac to ignorira. Dežvrije i dalje ponižava Fikret. Oguz traži od Ferhunde da povuče tužbu protiv njega.

SRIJEDA (142. ep.)

Ševket nije uspio izaći iz kuće, jer su se svi ukućani probudili. Ali Riza traži od njega da se odmah preda. Ševket nestaje u noći, ali ga Sedef prati, moli ga da se preda i da ne napušta zemlju. Ali Riza je odlučan da prijavi Ševketa policiji. Ipak, Ševket ga je preduhitri­o i sam se predao.

ČETVRTAK (143. ep.)

Fikret se ne osjeća dobro. Ima jutarnju mučninu i njena svekrva zaključuje da je vjerovatno u drugom stanju. Svi ukućani su sretni zbog te mogućnosti, što dodatno zbunjuje Dževrije. Lejla slučajno čuje Oguzov i Ferhundin razgovor. Ferhunde im saopćava da joj Oguz svakodnevn­o prijeti, jer želi da ona povuče svoju izjavu na sudu.

PETAK (144. ep.)

Ševket je u zatvoru, gdje čeka suđenje. Da stvar bude gora, to je zatvor u kojem se nalazi i njegov bivši zet Oguz. Fikret i Tahsin su došli u bolnicu obaviti pretrage, nadajući se sretnim vijestima.

 ?? ?? Kad lišće pada
Kad lišće pada

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina