TV Extra

Seher se u bolnici ne odvaja od Jamana

-

17.00

SERIJA, OBN

PONEDJELJA­K (375. ep.)

Jaman ne može sebi oprostiti zbog toga što je uvrijedio Seher, te se o tome ispovijeda Džengeru. Dujgu je zabrinuta zbog majčinog psihičkog stanje nakon otmice. Ali je pokušava urazumiti i tvrdi kako ona nije kriva za njeno stanje.

UTORAK (376. ep.)

Potaknuta Alijevim riječima, Dujgu se suočava s majkom i iznosi joj boli koje je tište sve ove godine. Semra koristi priliku da dodatno naudi Dujgu, te odlazi od nje. Seherina ljutnja se prema Jamanu polako nestaje.

SRIJEDA (377. ep.)

Džanan naređuje Nedžmiju da prati Jamana i Seher, kako bi saznala jesu li se pomirili, te on zbog problema s kočnicama udara u Jamana.

Seher je očajna, te govori Jamanu da mu je oprostila. Zuhal je bijesna na Džanan, te nasrće na nju i govori joj da će ju ubiti ukoliko Jaman umre zbog njenog lošeg plana.

ČETVRTAK (378. ep.)

Dujgu neprestano traži izgovore kako bi otišla do Alija i bar na trenutak se spasiila od glasova svoje majke u glavi koji ju proganjaju. Prozrevši da ju nešto muči, Ali se pojavljuje na vratima njene kuće pod molbom da mu pruži prenoćište. Seher se u bolnici ne odvaja od Jamana, ali kad joj donesu njegove stvari, pronalazi pismo oporuke za nju.

PETAK (379. ep.)

Liječnici govore Seher da bude spremna na sve obzirom da je Jaman u kritičnom stanju, no ona vjeruje da će on prebroditi sve i da će se zajedno kući vratiti.

 ?? ?? Amanet
Amanet

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina