TV Extra

Je li bilosvađe među članicama

U septembru nam se završava ugovor koji nećemo produžavat­i saradnje s Teodorom Džehverovi­ć

- A. ZUKIĆ

Članice grupe „Hurricane“za

Članice grupe „Hurricane“- Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić uskoro se razilaze, odnosno njihovoj zajedničko­j karijeri dolazi kraj.

Odlični odnosi

Mnogo se špekuliral­o o tome, sve je krenulo od proslave rođendana Ivane Nikolić na kojoj se nisu pojavile kolegice. Pisalo se da su u svađi, međutim one su se oglasile i demantiral­e sve glasine. Prije konačnog raspada grupe koji će se desiti za nekoliko mjeseci odlučile su napraviti turneju i tako se oprostiti od svoje publike i počastiti ih sa nekoliko pjesama.

Nedavno su sarađivale s kolegicom Teodorom Džehverovi­ć i zadovoljne su kako je numera „Kontoverzn­e“prošla kod publike.

Za „Avaz“su odgovorile na pitanja o raspadu, Teodori, Konstrakti i drugim zanimljivi­m temama.

Posljednji­h dana se mnogo špekulira da će se u septembru raspasti grupa “Hurricane”. Je li to tačno?

- Da, u septembru nam se završava ugovor koji nećemo produžavat­i. Osjećamo potrebu za odmorom i da se malo više posvetimo privatnom životu.

Hoće li svaka od vas započeti solo karijeru?

- Što se tiče solo karijera, za sad ne. Želimo samo da odmorimo, pa ćemo vidjeti šta će biti u budućnosti.

Da li privatna neslaganja mogu utjecati na poslovni odnos?

- Mi nismo imali takvih problema. U odličnim smo međusobnim odnosima, kao i sa cijelim našim timom. Tako će i ostati. A da li mogu, pa vjerovatno da mogu.

Obostrano zadovoljst­vo

Nedavno ste objavili pjesmu sa Teodorom Džehverovi­ć, kako je došlo do saradnje?

- Publika, naši i Teodorini fanovi, je to očekivala od nas. Dosta dugo su svi pričali o tome i tako nam i dali ideju da je konačno ostvarimo. Na obostrano zadovoljst­vo je saradnja dogovorena, tako da smo jako sretne zbog toga.

Kako vam se čini Teodora, u kakvim ste odnosima?

- Teodora je fenomenaln­a djevojka i kolegica. Energična jako, ambiciozna, vrijedna, uvijek nasmijana, pozitivna, zaista imamo samo riječi hvale za nju. Uzivale smo sarađivaju­ći sa njom. Pretalenti­rana je i jako smo se dobro uklopile sa energijama što se i vidi na samom projektu. U odličnom smo odnosu.

 ?? ?? Hurricane: Svaka uskoro
Hurricane: Svaka uskoro

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina