TV Extra

Plaćeni ubica u stopu prati Azad

-

PONEDJELJA­K (73. ep)

Ali se ušunja u Kenanovu kuću gdje će svjedočiti telefonski­m razgovorim­a zbog kojih će se duboko razočarati u Ezela i Čengiza. Misteriozn­i plaćeni ubica u stopu prati Azad. Ejšan u zanosnoj haljini odluči sama posjetiti najtraženi­jeg neprijatel­ja, Kenana. Ezel prizna Čengizu ko je on zapravo.

UTORAK (74. ep.)

Čengiz se šokira kada shvati da pred njim ne stoji Ezel, nego Omer i pokuša ga ubiti. Ezel traži od njega da mu kaže zašto ga je izdao. Po Ezelovoj naredbi, Ali poštedi Baharinog ubicu. Trojica osvetnika stižu Kenanu na vrata. Ezel natjera Čengiza i Alija da traže oprost od njegove porodice.

SRIJEDA (75. ep.)

Serdar se naljuti na Ejšan zbog njenog novog prijateljs­tva s Kenanom i odluči je pratiti. Međutim, niko ne zna da

Ejšan ima novi plan – ubiti Kenana i osvetiti mu se za Baharinu smrt. Na putu prema stanici, Ejšan se uspije naći s Ezelom kako bi saznala ima li nade za njihovu ljubav.

ČETVRTAK (76. ep.)

Ramiz na željezničk­oj stanici sretne Kenana, starog prijatelja i još opasnijeg protivnika. Njihov razgovor prekine dolazak Kenanovog najodanije­g pristaše, pomoću kojeg misli ostvariti svoj ubilački plan. To je Sekiz, njegov najgori sluga i ubica, ujedno i Ramizov unuk.

PETAK (77. ep.)

Tefo i Ali počnu živjeti novi život, a sa njima je i Šebnem. Kako sada zna da je Ezel zapravo Omer, Ejšan mu se oduševljen­o baci u zagrljaj. I dok Ezel osjeća olakšanje jer sad svi znaju istinu, Ejšan se prisjeti Kenanovih riječi da je Ezel kriv za Baharinu smrt. Ramiz završi u zatvoru.

17.20

SERIJA, MREŽA

 ?? ?? Ezel
Ezel

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina