TV Extra

Jaman se u bolnici oprašta od Seher

-

PONEDJELJA­K (380. ep.)

Seher u budnom, a Jaman u nesvjesnom stanju, skupa plove morem njihovih sjećanja koja su ih dovela do velike ljubavi koju dijele. Seher insistira na tome da se nađe i kazni osoba koja je prouzrokov­ala nesreću.

UTORAK (381. ep.)

Dujgu je i dalje tužna zbog majčinog odlaska. Nedim govori Džanan o detaljima potrage za čovjekom koji je udario Jamana, te ona brzo javlja Nedžmiju da ukloni tragove. Seher provodi vrijeme uz Jamana prisjećaju­ći se momenata provedenih s njim.

SRIJEDA (382. ep.)

Dujgu ne može podnijeti Alijevo prisustvo u kući, te ga moli da ode. On odlazi, ali vraća se nakon pola sata sa iznenađenj­em za Dujgu. Čiček i Zuhal obmanjuju Nedima i uspijevaju se riješiti snimaka sa njegovog mobitela. Ipak, Nedim je optimistič­an da će se iznova moći domoći snimaka. Jaman se u bolnici posljednji put oprašta od Seher, ali njena ga ljubav ponovno vraća u život.

ČETVRTAK (383. ep.)

Kerem traži stotinu tisuća lira od Džanan, te ih ona žurno pokušava nabaviti kako ga ne bi izgubila. Liječnik govori Seher i Džanan kako će Jaman imati problema s jetrom, no trenutačno nije potrebna transplant­acija za koju bi Džanan bila najodgovar­ajući donator.

PETAK (384. ep.)

Jaman želi ukloniti posljednju barijeru između sebe i Seher tako što joj postavlja uvjet. Seher mora Jamanu riječima izjaviti ljubav, što je za nju nemoguće.

17.00

SERIJA, OBN

 ?? ?? Amanet
Amanet

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina