TV Extra

LJUBAV VEDRA ĆORLUKE: Mužu počela davati in

Takmičarim­a je drago da u žiriju imaju nekog “svog” Rekla sam sebi: „Uživaj, prepusti se, ti to mo

-

Pjevačica Franka Batelić, bivša pobjednica i sadašnja članica

Č

lanica žirija ovogodišnj­e sezone šoua „Ples sa zvijezdama“koji se emitira na Novoj BH je i pjevačica Franka Batelić. Finale se bliži, a osim Franke takmičarsk­e parove ocjenjuju i plesni stručnjaci Larisa Lipovac, Marko Ciboci i Igor Barberić.Ostalo znanje

Da li je teško sjediti u žiriju s profesiona­lcima, je li veći izazov takmičiti se ili ocjenjivat­i takmičare, šta je za nju ples i da li suprugu Vedranu Ćorluki daje instrukcij­e otkrila je u razgovoru za „Avaz“Franka Batelić.

- Plesanje je nakon moje pobjede 2009. godine u „Plesu sa zvijezdama“postao dio mene. Zaljubila sam se u ples i on je postao nezaobilaz­ni dio svih mojih nastupa. Na audiciji za žiri shvatila sam koliko mi ples znači i koliko je u meni ostalo znanja koje mi je prenio plesni partner Ištvan Varga, koji me svakodnevn­o mjesecima driblao na plesnim probama – priznaje Batelić.

Kako je došlo do Vašeg sadašnjeg angažmana u „Plesu sa zvijezdama?

- Kada sam dobila upit od produkcije šoua jesam li zainteresi­rana za tu ulogu, moram priznati da sam odmah na prvu oduševljen­o pomislila zašto ne. Voljela bih se okušati u tome, jer svi znaju da mi je ovo najdraži televizijs­ki šou.

Jeste li dugo razmišljal­i, hoćete li prihvatiti ponudu?

- Nisam dugo. Priznajem, kako su prolazili krugovi audicije za žiri, sve sam više to željela. A i nekako mi se sve poklopilo, pa sam rekla sebi: „Uživaj, prepusti se, ti to možeš“. Prije puno godina sam učestvoval­a kao takmičarka i pobijedila sam. To me iskustvo obli

 ?? ?? Batelić: Zaljubila sam se u ples
Batelić: Zaljubila sam se u ples

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina