TV Extra

Kenan više ne može vjerovati Sekizu

-

PONEDJELJA­K (78. ep.)

Dok je Ramiz na policijsko­m ispitivanj­u, Ezel prati Sekiza, ali Sekiz mu pokaže šta čeka sve one koji mu stanu na put. Ali i Čengiz odluče pomoći Ezelu koji je sve izgubio. Ramiz se prisjeti zbog čega već godinama ratuje s Kenanom, a svoju stranu priče ispriča odmetnutom unuku.

UTORAK (79. ep.)

Blokiravši Ezelu sve bankovne račune i finansijsk­e dohotke, Kenan polako ispunjava obećanje da će ga postepeno uništiti. Nemoćan Ezel pokušava doći do novaca uz pomoć Alija i Čengiza. Kenan uvjerava Sekiza da ubije svog djeda prije nego što se u osvetnički napad umiješa Ezel. Sekiz se pojavi na Ramizovim vratima.

SERIJA (80. ep.)

Ramiz je svjestan da će mu unuk presuditi i oprosti se s Ezelom, a Tefo odvodi ranjenu Šebnem u bolnicu. Ali pronalazi Azad prije Sekiza koji je želi pošto-poto ubiti, međutim, njoj je dosta bježanja od očevih neprijatel­ja i samovoljno se preda Sekizu.

ČETVRTAK (81. ep.)

Ramiz je hitno prebačen u bolnicu nakon što mu je unuk Sekiz nožem probo srce. Čim je čuo da je Ramiz preživio napad, Kenan natjera Sekiza da izvrši zadatak i dokrajči djeda. U toj namjeri ga spriječi Ezel.

PETAK (82. ep.)

Prilikom novog susreta, Ezel objasni Ejšan da on nije naredio Baharino ubistvo. Kenan više ne može vjerovati Sekizu, pa predloži Ezelu dogovor – ostavit će Ramiza u životu samo ako Ezel ubije Sekiza. Ezel nevoljno pristane i naoružan nožem sačeka Sekiza u bolničkoj sobi.

 ?? ?? Ezel
Ezel

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina