TV Extra

Kan se odlučuje osvetiti Nebahat

-

17.20

SERIJA, MREŽA

NEDJELJA (78. ep.)

Harika je uhvaćena u krađi. Suzan je zahvalna Omeru na njegovoj pomoći neuravnote­ženoj sestri. Asije posjećuje Doruka u bolnici i miri se s njim. Doruk je presretan zbog pomirenja s Asije i to obznanuje na sav glas. Izazvana provokacij­ama prijatelji­ca, Harika im se osvećuje na nemilosrda­n način.

PONEDJELJA­K (79. ep.)

Berk je umoran od Ajbikinog odbijanja, a ona tužna zbog njegove hladnoće. Kan posjećuje Akifa na poslu i traži od njega da mu kupi auto. Nebahat je u šoku zbog Akifovog velikodušn­og čina. Doruk i Asije provode nezaboravn­e trenutke. Šengul saznaje za Ouldžanov nestašluk.

UTORAK (80. ep.)

Kan se odlučuje osvetiti Nebahat. Nebahat pronalazi sliku Kanove majke i traži od Akifa da joj polaže račune. Mazum se odbija pomiriti s Talijom. Ajbike izjavljuje ljubav Berku. Džemile spašava Orhana od požara, te obećava kako će mu pomoći da prohoda.

SRIJEDA (81. ep.)

U namjeri da mu se ispriča, Melisa odlazi kod Kadira, no zatiče ga s Džemile. Kan savjetuje Melisu da udalji Džemile od Kadira. Asije saznaje da je Akif kriv za Kadirov odlazak u zatvor i prekida s Dorukom. Doruk je slomljen od tuge. Omer dobiva stipendiju za školovanje u Americi.

Četvrtak (82. ep.)

Akif u pijanom stanju odlazi kod Suzan i izjavljuje joj ljubav. Suzan je iznenađena njegovim ponašanjem. Harika iskorištav­a situaciju, te ucjenjuje Akifa tjerajući ga na kupovinu. Asije je u dilemi i ne zna treba li bratu reći istinu. Doruk je ljut zbog Kanovog zbližavanj­a s Asije.

Petak (83. ep.)

Na Melisino zaprepašte­nje, Džemile dolazi u školu pomoći Kadiru i dobiva posao domara. Kan igra dvostruku igru, te se udvara Asije i istodobno obećava Doruku da će mu pomoći. Ajbike se obračunava s Melisom optužujući je da se poslužila intrigom kako bi pridobila Kadira.

SERIJA, OBN

 ?? ?? Siročad
Siročad

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina