TV Extra

Ferhunde se budi u krevetu s Leventom

-

PONEDJELJA­K (150. ep.)

Ferhunde je pitala Ali Rizu da li želi da ona ide iz kuće, jer Ševket ne živi u kući Tekinovih. Nedžla je dobila od Džejde potvrdu o uplaćenom novcu Ferhundi. Ševket teško podnosi provokacij­e u zatvoru. Tahsin pred porodicom govori kako je sretan što se Fikret udala za njega. Dževrije pokušava ponovo skrenuti pažnju na sebe. Denis krišom s ocem kupuje poklon Fikret. Oguz iz zatvora poziva telefonom Nedžlu, ali ona mu govori da ne želi s njim imati kontakt. Džem priznaje roditeljim­a da je nesretan i da pati zbog Nedžle. Ferhunde zlobno saopćava Nedžli da su se vidjeli Džem i Lejla i razgovaral­i o njoj.

UTORAK (151. ep.)

Kada Dževrije čuje da Tahsin potajno razgovara s Rejhan i sa njom nešto dogovara, ponadat će se da će ostaviti Fikret. Međutim, Tahsin supruzi želi prirediti iznenađenj­e. Kupit će joj vjenčanicu, kako bi mogli proslaviti vjenčanje i imati lijepe uspomene na taj događaj, kao svi sretni parovi. U kući Tekinovih ponovo svađe i prepirke. Sestre prkose jedna drugoj, dok Ferhunde kupuje stan za sebe. Čak će se i u ulici početi pričati o njoj, kada je komšija Amet vidi kako ulazi u auto nepoznatog muškarca.

SRIJEDA (152. ep.)

Sedef je pronašla majstora za popravke u kući, a njena majka će doživjeti iznenađenj­e kad shvati da je to Ahmet. Levent je rekao Ferhunde da mora doći i u subotu na posao. Ona to shvata kao poziv da provedu vrijeme njih dvoje. Međutim, ubrzo će joj postati jasno da je zaista mislio na posao i da će je na kraju ostaviti samu. Naravno, pobjesnit će kada shvati da joj je dao da radi na već završenom projektu i da ju je samo testirao.

ČETVRTAK (153. ep.)

Nakon silnih provokacij­a njene svekrve, Fikret želi odustati od proslave, ali Tahsin ne želi ni čuti za to. Džem sve više vremena provodi s Nedžlom, ali je nesiguran i sumnjičav kada je Oguz u pitanju. Ohrabrit će ga, kada vidi da je Nedžla pocijepala pismo koje joj je stiglo iz zatvora. Došlo je i vrijeme prve posjete. Ševketa će posjetiti njegova porodica u zatvoru. Bit će veoma sretan, ali i posramljen. Nakon što Gulšen uvjeri Ferhunde da i ona ode posjetiti supruga u zatvoru, tamo će je dočekati neprijatno iznenađenj­e.

PETAK (154. ep.)

Ferhunde se budi u krevetu s Leventom. U zatvoru Ševket priprema obilan doručak za sve zatvorenik­e. Fikret se priprema za vjenčanje s Tahsinom, a Lejla ugledavši njenu vjenčanicu prisjeća se svog vjenčanja, s tugom. Dževrije je u Sedefinim crtežima pronašla Ševketov crtež i svima o tome govori. Tahsin je vidio Ferhunde kako izlazi iz auta nepoznatog muškarca. Ferhunde se izvinjava Fikret što nije mogla doći na njeno vjenčanje, jer je bila kod bolesne Gulšen. Ševket pokušava nazvati Ferhunde iz zatvora.

 ?? ?? Kad lišće pada
Kad lišće pada

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina