TV Extra

Džanan odlučuje dati lijek Jamanu

-

PONEDJELJA­K (385. ep.)

Džanan odlučuje dati lijek Jamanu koji će naštetiti njegovoj jetri kako bi mu ona bila jedini spas. Sultan poziva Karu kako bi saznala postoji li nešto između Alija i Dujgu. Jaman očekuje od Seher da mu kaže da i ona njega voli, no njoj je to teško reći.

UTORAK (386. ep.)

Seher osjeća da je vrijeme da kaže Jamanu da ga voli, ali nikako da prevali te „teške riječi“preko usana. Dujgu se na slobodan dan opterećuje poslom samo da ne bi mislila na Alija. Džanan je primorana pronaći novac za Kerema, zbog čega pretura po Zijinoj sobi, ali ne pronalazi ništa. Seher smatra kako bi joj Jusufov

savjet mogao pomoći da izgovori “Volim te“.

SRIJEDA (387. ep.)

Dujgu odlučuje vratiti se na posao i pomoći Aliju. Džanan moli Kerema da joj pruži još malo vremena kako bi pronašla novac. Zuhal joj govori kako ne može vjerovati da je sve isplaniral­a zbog čovjeka mlađeg od nje, no Džanan je spremna na sve jer je mnogo zaljubljen­a u njega.

ČETVRTAK (388. ep.)

Džanan uspijeva uvjeriti Jamanovog liječnika da ga pusti kući i pored loših nalaza. Uvjerena je da će mu tako lakše davati lijek kojim mu uništava jetru, no Seher je sprečava u njenim nastojanji­ma. Dujgu pokušava doći do Kare kako bi je spriječila da razgovara s Alijem. Ipak, teta Sultan ima druge namjere.

PETAK ( 389. ep.)

Kara govori Aliju kako je ispričala Dujgu svoja zapažanja o njima dvoma. Dujgu je zbog toga teško biti kraj Alija. Džanan postavlja zamke Seher kako bi je odvojila od Jamana i stavila sebe u prvi plan. Zuhal sumnja u Džananine poteze, te šalje Čiček u njenu sobu kako bi provjerila truje li Jamana.

17.00

SERIJA, OBN

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina