TV Extra

Postavlja se pitanje sve šund i gdje je on prisutan

Činjenica da je 19 uspješnih godina iza njih, dovoljno govori da su opstali na vrlo rovitom medijskom tržištu u BiH i zadržali se među liderima Nismo smanjivali broj zaposlenih, kao što smo imali slučajeve u drugim TV kućama Vraća se i regionalni projekt

-

irektorica Pink Media BH Lajla Torlak ima pune ruke posla, jer TV kuća na čijem je čelu slavi 19. rođendan. Kako kaže, sama činjenica da je 19 uspješnih godina iza njih, dovoljno govori da su opstali na vrlo rovitom medijskom tržištu i svojim programski­m sadržajima zadržali se među liderima u BiH.

- Veliki je uspjeh opstati, s obzirom na mnogobrojn­e digitalne kanale koji sve više uzimaju prostora na i onako malom medijskom bh. nebu. Konkurenci­ja je sve nažalost, u svim segmentima zadesila.

- Tako da smo na vrijeme povukli prave poteze kako bi opstali i bili održivi. Nismo bili u situaciji da smanjujemo broj zaposlenih, kao što smo imali slučajeve u drugim TV kućama, niti smo gasili projekte. Imali smo sluha i prema našim dugogodišn­jim poslovnim partnerima koji su nam neizbježno zahvalni – ističe Torlak.

Upitali smo je i za komentar za mišljenja onih koji su skloni Pinku zamjeriti

Postavlja se pitanje šta je danas sve šund i gdje je on prisutan.

Idemo dalje

Kada je riječ o planovima za narednu godinu, Torlak govori kako im je plan zadržati gledanost

CILJ jeste u ovom ludilu ostati vjeran svojoj publici kao i partnerima, poručuje Torlak.

 ?? ?? Torlak: Veliki je uspjeh opstati
Torlak: Veliki je uspjeh opstati
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina