TV Extra

Vraćamo se zlatnom dobu

- L. SARAJLIĆRA­MOVIĆ

- Pink Media Group već radi na pripremi novih projekata. Vraćamo se zlatnom dobu kada je u pitanju domaći serijski i filmski program. Gledaoci će imati priliku da uživaju u fantastičn­im domaćim ostvarenji­ma, kao što su imali priliku gledati adaptaciju najpopular­nije sapunice

veća, ali smo se izborili sve ove godine. Kad imate dobar tip i viziju, uspjeh je zagarantir­an. Na početku bila je ideja i vizija, a danas najuspješn­ije komercijal­ne televizije u BiH – kaže Torlak za „Avaz“.

Vjerna publika

Govoreći o velikoj ekonomskoj krizi, Torlak ističe da je menadžment Pinka BH prepoznao u pravom trenutku krizu koja ih je, kako priznaje, svih vremena „Dinastija“, kao i ostvarenje „Pevačica“, Neki bolji ljudi... U našem najvećem filmskom studiju na Balkanu, već se snimaju domaći filmovi, više od 50 naslova, a gledaoci će imati priliku gledati već od jesenjske programske sheme – otkriva nam Torlak.

da visoku gledanost stiče emitiranje­m šund emisija.

- Sama činjenica da Pink BH slavi 19. rođendan dovoljno govori da naši gledatelji prepoznaju kvalitet naših emisija. Dosta je programski­h projekata koji su održivi već godinama unazad i ti projekti se ne gase kao što je slučaj s nekim drugim emiterima. Nemojmo zaboraviti činjenicu da visoku gledanost diktira naša vjerna publika. na ovom nivou.

- Ostati lideri bh. medijskog neba...Zadat nije lak s obzirom kad pogledamo koliko je TV stanica na našem medijskom prostoru. Zadržati emisije koji su najgledani­ji, osvježiti ih, kao što su „Ami G show,“„Magazin In“, „Paparazzo lov“, „DNK“, „Scena region“te ojačati informativ­ni program. Pink BH je zabavna televizija i akcent ostaje za projektima zabavnog karaktera. Vraća se i regionalni projekt „Pinkove zvezdice“..Razmatramo još nekoliko projekta koji će svakako biti novina na našim prostorima.

Nastavit ćemo da emitiramo najgledani­je emisije, nove formate, najgledani­je turske serije, blockbaste­re, sitkome kao i domaće serije.

Idemo dalje da ostanemo ono što smo i do sada bili lider medijskog neba – optimistič­na je Torlak.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina