TV Extra

Čengiz moli Ejšan da ne pomaže Ezelu

-

PONEDJELJA­K (88. ep)

Iako je Ezel sretan što se vratio svojoj porodici, Merta drži na distanci. Ejšan napokon odluči na čiju će stranu stati. Ezel, Ali i Čengiz traže način kako doći do još informacij­a koje bi razotkrile misteriozn­og Kenana. Ramiz se i dalje ljuti na Ezela zbog smrti unuka.

UTORAK (89. ep.)

I Ezel i Čengiz žele uništiti Kenana i vratiti Ejšan i Džana kući, ali problem je što ih obojica žele za sebe. Kako bi savladali Kenana, trebaju pronaći njegovu slabu tačku, nešto što bi ga prisililo da odustane od progona Ramiza i njegove porodice. Nakon izlaska iz zatvora, Temuz dobije novi zadatak.

SRIJEDA (90. ep.)

Ejšan obeća Kenanu da će se osvetiti Ezelu, kojem pošalje poruku da ga

Kenan želi ubiti. Mert teško prihvata da je Ezel zapravo njegov brat, ali se ipak trudi poboljšati njihov odnos. Čengiz je prisiljen potpisati dokumente za raskid braka s Ejšan.

ČETVRTAK (91. ep.)

Kaja posjeti Serdara i u Kenanovo ime mu naredi da automobilo­m pregazi Ezela. Na drugoj strani grada Ezel je pozvan na partiju pokera koju je organizova­o Kenan. Čengiz zamoli Ejšan da ne pomaže Ezelu jer bi mogla nastradati, a Ali je dobio adresu na kojoj ga čeka Temuz.

PETAK (92. ep.)

Ezel je potresen tužnom vijesti o smrti brata Merta, kojeg je slučajno autom pregazio Serdar. Žalostan i potpuno izgubljen, Ezel posjeti Ramiza u nadi da će ga naučiti kako pronaći Mertovog ubicu i lišiti ga života.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina