TV Extra

Nevena srce ostav Stefanu pobjeda do

Sticajem okolnosti sam prva žena i još nisam svjesna toga, Više cijenim osnovne ljudske vrijednost­i, porodicu, prijate

- Razgovaral­a: Lejla KARAHMET - PUJAGIĆ

Pobjednici plavog i crvenog tima

abavno-takmičarsk­i šou „Survivor“emitirao se na Novoj BH, a nezaboravn­a avantura koja je trajala gotovo dva mjeseca na Dominikans­koj Republici. Nakon dugog i zahtjevnog finalnog izazova tokom kojeg su kandidati trčali, skakali, vrtjeli se, gubili ravnotežu, spoticali se, ustajali i ostavili dušu na terenu, „Survivor“je dobio dva pobjednika, a novčana nagrada od 30 hiljada eura i pobjedničk­i pehar otišli su u ruke Nevene Blanuše iz plavog tima te Stefana Nevistića iz crvenog tima.

Iskren osmijeh

Pobjednici­ma su u finalnom izazovu parirali kandidati Goran i Milica koji su, uprkos tome što im je pobjeda za dlaku izmakla, apsolutno opravdali svoje mjesto u finalu.

Zagrebčank­a Nevena magistar kineziolog­ije, trenerica, asistentki­nja u sportskoj prodaji upisala se u historiju kao prva žena iz regiona koja je pobijedila u uzbudljivo­m takmičarsk­om šou programu „Survivor“.

U Survivor je ušla naknadno, nije bila tu od samog početka. Umjesto 72, bila je u Survivoru “samo” 58 dana.

- Ne smatram svoju pobjedu tako velikom zbog činjenice što sam žena. Svaku pobjedu treba jednako cijeniti bez obzira na spol. Ovu pobjedu je, prije svega, odnijelo srce ostavljeno na

 ?? ?? Blanuša i Nevistić: Osvojili pehare i dijele novčanu
Blanuša i Nevistić: Osvojili pehare i dijele novčanu
 ?? ?? Finalisti šoua
Finalisti šoua
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina