TV Extra

Ila na pijesku, a šla sama od sebe

Ali vjerujem u to da će se nastaviti niz, izjavila je Blanuša lje i koliko sam ustvari sretan, kaže Nevistić

-

“Survivora” za „Avaz“

tom pijesku kraj čuvene rijeke Čavon i to je ono što je najbitnije. Sticajem okolnosti sam prva žena i još nisam svjesna toga, ali vjerujem u to da će se nastaviti niz – izjavila je Blanuša u razgovoru za „Avaz“.

Stefan Nevistić je u duelu pobijedio Milicu Dabović. Ovaj rođeni Kraljevčan­in radi u Crvenom krstu Srbije kao asistent na programu djelovanja u nesrećama. U šou priznaje za „Avaz“nije došao s ciljem da pobijedi.

- Najveći cilj, san mi je bio da uspijem pored hiljade i hiljade ljudi da uopšte budem ja taj koji će imati čast da kroči na pusti otok. Svakako, igrama sam pristupio maksimalno posvećen i borio sam se do kraja. Pobjeda je, očigledno, sama došla – priznaje Nevistić.

Nevena priznaje da je kroz ovu avanturu zavoljela sebe, sa svim manama i vrlinama. Stefan je naučio mnogo više da sluša i razumije ljude stavljajuć­i se u njihove cipele.

- Sada uživam u ljudima i njihovoj energiji i emociji, još više osjetim prirodu i uživam u njenim čarima, kao i ono najvažnije, da još više cijenim osnovne ljudske vrijednost­i, porodicu, prijatelje i da shvatim kako često imam sve u životu i koliko sam ustvari sretan kada mogu iskren osmijeh da izmamim i podijelim ga sa drugima – smatra Stefan.

Ponosna na sebe

Pobjednica plavog tima ponosna je što je bila okružena divnim ljudima.

- Oni su ovu priču učinili posebnom. Nevjerovat­no je koliko je svako od njih uložio energije, truda i ljubavi u svaki taj dan. Uz takve ljude moram biti ponosna na sebe, oni su iz mene izvukli ono najbolje, hvala im. Najviše poziva i poruka razmijenim s Nađom i Rokom. Možda baš zato što nas toliki kilometri dijele. Ostale gnjavim uživo i drago mi je da imam priliki za to – istiće Zagrebčank­a.

Na upit kako će potrošiti nagradu kaže:

„Kod ovog pitanja je odgovor standardan. U prijavi sam navela da bih dio novac donirala u humanitarn­e svrhe, a ponešto bih svakako uložila u sebe i svoj lični razvoj.“

Stefan će dio sredstava uložiti u sređivanje dijela kuće u Kraljevu.

- Drugi dio je namijenjen za pripremu plana za pokretanje novog posla od jeseni, a treći za još nove kamp opreme. I naravno, tu je mali dio spreman za proslavu sa najdražima – otkrio je i dodao da je u najboljim odnosima ostao sa Stevom i Vladom.

Slobodno vrijeme Stefan provodi sa porodicom, a što se tiče djevojaka mnoge mu se javljaju, ali on ne očekuje da će životnu saputnicu pronaći preko društvenih mreža.

 ?? ?? nagradu
nagradu
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina