TV Extra

Mumtaz Ezela smatra odgovornim za bratovu smrt

-

PONEDJELJA­K (93. ep)

Ezel, Ali, Ejšan, Čengiz i Džan odlaze na adresu koju im je dao Ramiz, gdje bi trebali biti sigurni od Kenanovih napada. Ezel pokušava otkriti ko je ubica koji je pregazio Merta. Mumtaz Ezela smatra odgovornim za bratovu smrt te ga izbaci iz kuće

UTORAK (94. ep.)

Ramiz i Ezel okupe ekipu kako bi otkrili ko je tajni Kenanov igrač, ali niko ne želi napustiti sto jer ih iz auta potajno gleda Temuz. Kenan u zadnji tren promijeni mišljenje i javi Temuzu da ne puca jer je za stolom i Ejšan, trenutno njegova najslabija tačka.

SRIJEDA (95. ep.)

Ali uspije pobjeći Temuzu, a Ezel slučajno otkrije da je Čengiz izdajica kojeg traže. Čengiz se prodao Kenanu za kuću, novac i poštovanje koje je nekad imao. Kenan namjesti Ezelu zamku, koju on prozre te shvati da je i Ejšan Kenanova pomoćnica.

ČETVRTAK (96. ep.)

Jusuf je Kenanov pomoćnik i prijatelj sa kojim planira zavladati Istanbulom. Zbog iskustva koje ima, u plan su uključili i Čengiza. Čengiz se želi pomiriti sa Ejšan.

PETAK (97. ep.)

Ezel, Ali i Tefo su otkrili izdajicu u krugu Ramizovih prijatelja. Džanu nije dobro kod Melihe te priželjkuj­e da ga Ejšan primi nazad u svijet luksuza. Jusuf odluči uzeti Čengiza pod svoje okrilje i trenirati ga za novi zadatak.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina