TV Extra

Seher u bolnici saznaje bolnu istinu

-

17.00

SERIJA, OBN

PONEDJELJA­K (400. ep.)

Ali prima pismo od tajanstven­e djevojke, te se želi susresti s njom pošto sumnja da je riječ o Dujgu. Njegove sumnje se pokažu istinitima. Seher provodi posebne trenutke sa Jamanom. Jamanu teško pada pomisao da bi to mogli biti posljednji sretni zajednički momenti, pa joj suptilno šalje poruke o rastanku.

UTORAK (401. ep.)

Dok Seher i ostali ukućani užurbano rade na proslavi Jamanova rođendana, Jaman završava u bolnici zbog ponovnih bolova. Uprkos Džengerovo­m ubjeđivanj­u da kažu Seher, Jaman ne želi da pokvari njihovo uzbuđenje.

SRIJEDA (402. ep.)

Jamanu na rođendansk­e vrhuncu proslave naglo pozli, nakon čega završava u bolnici. Seher u bolnici saznaje bolnu istinu. Zuhal vrši pritisak na Džanan da objelodani da je ona Jamanov donor, ali Džanan smatra da još nije vrijeme za to.

ČETVRTAK (403. ep.)

Premda je Seher ljuta na

Jamana i sve ostale koji su znali za njegovu bolest, a krili su od nje, moli Boga da joj podari snagu da bude Jamanu što veća podrška u teškim vremenima.

PETAK (404. ep.)

Seher sluša Jamanovu glasovnu poruku kojom joj obrazlaže zašto joj nije ranije otkrio da je bolestan.

Nakon njegovih riječi, Seher se osjeća spremnom da čini sve što je potrebno da spasi Jamana, i pored doktorovih negativnih prognoza o opcijama kojima raspolažu.

 ?? ?? Amanet
Amanet

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina