TV Extra

Džengiz napada Em

Priredila: Amina

-

Ponedjelja­k (664. ep.)

Džengiz napada Emira u pritvoru, no Emir se uspijeva spretno odbraniti. Ukućani su zabrinuti za Emira, no ipak mu ne odlaze u posjetu jer je on tako tražio. Narin pada u nesvijest kada izađe iz kuće, no niko to ne primjećuje. Jigit stalno traži oca, te ukućani ne znaju što da čine kako bi ga smirili. Tulaj ponovo zove Kasima kako bi odveo Gulperi.

Utorak (665. ep.)

Narin se oporavlja kući, te Kemal čini sve da joj udovolji, no ne sluti da spremajući njoj iznenađenj­e, desit će se njemu najveće iznenađenj­e u životu koje je, naravno, Meltem pripremila. Meltem nehotice ubija Leventa, te odlučuje iscenirati kako je to Kemal učinio. Emir je bijesan nakon što od advokata sazna da je Gulperi molila Ahmeta da povuče tužbu.

Srijeda (666. ep.)

Narin je zabrinuta kada ne nađe Kemala kod kuće ujutro, te diže sve na noge kako bi ga pronašla. Hasan poziva Emira i Gulperi kod sebe. Tulaj pokušava naći način kako da Gulperi ostane sama kako bi je njen stric odveo. Kasim dolazi u vilu, te na silu pokušava odvesti Gulperi.

Četvrtak (667. ep.)

Policija pronalazi Kemala na mjestu zločina gdje je Levent ubijen, te ga odvodi u pritvor. Kemal im govori kako je bio u nesvijesti, te da on nije to učinio, no oružje u njegovim rukama snažan je dokaz protiv toga. Meltem se pokušava vratiti u svakodnevn­icu kako niko ne bi posumnjao na nju. Ukućani su zabrinuti za

20.00

SERIJA,OBN

 ?? ?? Zakletva
Zakletva
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina