TV Extra

Tefo ne želi vjerovati Ezelovoj sumnji

-

PONEDJELJA­K (98. ep.)

Ezel, Ali, Tefo i Šebnem preuzeli su vođenje noćnog kluba u bivšem Čengizovom kasinu. Za to vrijeme, Ejšan i Čengiz postaju još poznatiji javnosti nakon što su, uz Kenanovu pomoć, ponovo ušli u svijet kockanja. Ezel odlazi u Francusku kod Kenanovih roditelja.

UTORAK (99. ep.)

Ali i Ezel su nezadovolj­ni načinom na koji posluje njihov noćni klub jer ih u posljednje vrijeme posjećuju Kenanovi kamatari. Dok Ali razmišlja da li bi vratio napadačima istom mjerom, Ezel odlazi u potragu za Selimom, Kenanovim tajanstven­im bratom.

SRIJEDA (100. ep.)

Nakon što Kenan zaprijeti Ezelu da će mu ubiti roditelje ukoliko ne prestane kopati po njegovoj prošlosti, Ezel otrči Mumtazu. Ali je upao u Jusufovu zamku i predat je Čengizu na milost i nemilost. Ejšan više ne može podnijeti Kenanovo udvaranje i posvađa se s njim.

ČETVRTAK (101. ep.)

Nakon što je dozvolio Ezelu da spasi Alija od sigurne smrti, Čengiz im slučajno otkrije da imaju krticu u svojim redovima koja mu prenosi novosti do najsitniji­h detalja. Ali i Ezel otkriju da je prije mnogo godina Ramiz dospio u zatvor zbog Jusufa.

Petak (102. ep.)

Tefo ne želi vjerovati Ezelovoj sumnji da je njegova Šebnem “krtica”. Kako bi se uvjerili u njenu vjernost, Ezel, Ali, Ramiz i Tefo joj postave zamku. Tevfik pokušava shvatiti razloge zbog kojih ga je izdala jedina osoba koju voli te se šokira onim što zatekne u njenoj sobi.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina