TV Extra

Način dobiva otkaz

-

Nedjelja (102. ep.)

Braća Eren se, slomljeni od bola, vraćaju kući i oplakuju preminulog brata Kadira. Melisa u gluho doba izlazi iz kuće, te je Nebahat i Akif odlučuju poslati kod tetke. Održava se još jedna potresna sahrana i svi su izvan sebe. Omer posvuda postavlja oglase kako bi pronašao ubicu njegovog brata.

Ponedjelja­k (103. ep.)

Doruku su sumnjiva stalna druženja Akifa i Kana dok je Akif sretan što je dobio sina koji liči na njega. Susan osjeća grižnju savjest i dolazi u iskušenje ispričati Omeru istinu, no Kan je spriječava. Melisa je i dalje u nepomičnom stanju. Susan saznaje za Omerovu istragu, te se počinje još više plašiti.

Utorak (104. ep.)

Umjesto da dobije platu, Omer na užasan način dobija otkaz od bezdušnog gazde. Asije prekorijev­a brata zbog nasilnog ponašanja, a on joj otkriva da mnogo pati. Omer dobija poziv od navodnog svjedoka udesa, no Akif ga spriječava da sazna istinu. Harika ponovo dovodi Ouldžana u nezgodnu situaciju...

Srijeda (105. ep.)

Tolga donosi Džemile vrijedan poklon, no ona ga odbija primiti. Asije doživljava nezgodu na poslu, te dobija ukor od Gondže. Šengul odlazi kod Harike i naređuje joj da se okani njenog sina. Ajbike je ljuta na Berka zato što je zbog njegovog tate Orhan dobio otkaz. Šengul odnosi Akifov telefon na popravak.

Četvrtak (106. ep.)

Ouldžan i Ajbike dobijaju vijest da i oni moraju pristupiti ispitu za dodjelu stipendije. Šengul podsjeća Akifa na dato obećanje, ali joj on bezosjećaj­no govori kako neće izvršiti uplatu Orhanu za odštetu budući da je ozdravio. Kan je povrijeđen zbog Nebahatini­h riječi koje je izrekla o njegovoj pokojnoj majci.

Petak, (107. ep.)

Nakon što su završili pakovanje svadbenih bombona, Erenovi odlaze na veliki ispit. Doruk je ljubomoran na Kanovu bliskost sa Asije. Zbog Harikine nepravedne optužbe, Omer saznaje da mu je ispit poništen, te gubi pravo na stipendiju. Džemile i Tolga uveseljava­ju djecu iz doma.

 ?? ?? Siročad
Siročad

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina