TV Extra

Zakazano je ročište za razvod Ševketa i Ferhunde

-

18.00

SERIJA, BHT 1

Ponedjelja­k (170. ep.)

Zakazano je ročište za razvod Ševketa i Ferhunde, i njega su doveli iz zatvora. Svi su iznenađeni kada Ferhunde odbije razvod. Poslije moždanog udara, Dževrije postaje nepodnošlj­iva. Nakon što je izašao iz zatvora, Oguz je našao posao agenta za prodaju nekretnina i veoma mu dobro ide. Zaradio je dovoljno novca i želi vratiti dug Jamanu, zbog kojeg je i završio u zatvoru. Iznenadit će se kada ugleda Lejlu na mjestu sekretaric­e. Taj će susret itekako utjecati na nju.

Utorak (171. ep.)

Ukućani primjećuju da se Lejla čudno ponaša. Ona im priznaje da je srela bivšeg muža. Ferhunde je sretna jer nije pristala na razvod, i Ševketu je zadala dodatni udarac. Ipak, nije očekivala da će joj to stvoriti problem u vezi sa Leventom. Neće znati šta da mu odgovori kada je pita zbog čega se nije razvela od muža. Zbunjen Ferhundino­m odlukom, Ševket ponovo počinje vjerovati da ga ona voli.

Srijeda (172. ep.)

Oguz nazove Ali Rizu, jedva ga ubijedi da ne spušta slušalicu, i upozorava ga da Lejla možda želi dići ruku na sebe. Svjesna da joj je potrebna pomoć, Lejla pristaje ostati u psihijatri­jskoj bolnici, što njenim roditeljim­a veoma teško pada.

Četvrtak (173. ep.)

Pred ulazom u poslovnu zgradu, Gulšen sreće Ali Rizu. On je došao da upozori Ferhunde da se ne poigrava sa Ševketovom sudbinom i da pristane na razvod. Ona mu govori kako voli svoga muža. Lejla se oporavlja u psihijatri­jskoj bolnici. Ševket zavarava sebe o ponovnom životu sa Ferhunde.

Petak (174. ep.)

Hajrije je svjedok svađe između Džema i Nedžle. Posvađali su se zbog Oguza. Ferhunde razmišlja o Ševketu, o tome da li vrijedan njenog čekanja, ali istovremen­o ne prestaje flertovati sa Leventom.

 ?? ?? Kad lišće pada
Kad lišće pada

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina