TV Extra

Seher postepeno gubi nadu

-

Ponedjelja­k (405. ep.)

Seher daje sve od sebe kako bi pronašla odgovaraju­ćeg donora Jamanu, ali bez pozitivnih rezultata. Uvidjevši priliku, Džanan nudi svoj dio jetre, ali ljekarev odgovor ruši čitav njen plan. Dujgu ne može nikako da izgladi odnos sa majkom. Da stvar bude gora, Semra odlazi iz kuće.

Utorak (406. ep.)

Seher postepeno gubi nadu zbog nemogućnos­ti da se pronađe odgovaraju­ći donor za Jamana. Ipak, uprkos lošoj volji, priprema Jamanu mala iznenađenj­a. Zuhal nema više strpljenja za Džanan te joj prijeti da će, ako ne poduzme nešto, sve reći Jamanu. Ali ne može da izbaci Dujgu iz glave.

Srijeda (407. ep.)

Zuhal vrši pritisak na Džanan da što prije pronađe rješenje i spasi situaciju sa darivanjem dijela jetre Jamanu. S druge strane, Jaman više ne dopušta Seher da se osamljuje i tuguje zbog njega. Dujgu je iscrpila sve mogućnosti da vrati majku kući.

Četvrtak (408. ep.)

Seher nastoji priuštiti Jamanu

bezbrižne trenutke, dok sa druge strane očajnički traga za potencijal­nim donorom. Semra ponovo bježi, te ovoga puta nailazi na Alija.

Petak (409. ep.)

Seher i Nedim svojom istrajnošć­u uspijevaju da pronađu donora za Jamana. I dok se čitava kuća raduje toj vijesti, Džanan i Zuhal lude. Džanan, koja je počinila mnoga zla kako bi se domogla Jamanova bogatstva, osmišlja novi plan koji će Seher i Jamana dovesti u novu opasnost.

17.00

SERIJA, OBN

 ?? ?? Amanet
Amanet

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina