TV Extra

Ejšan i Serdar sve manje vjeruju Kenanu

-

Ponedjelja­k (103. ep)

Čengizov plan da uništi Kenana i Jusufa djeluje. Ejšan i Serdar sve manje vjeruju Kenanu, pa odluče se pridružiti Čengizu i pomoći mu. Dok Ezel i Ali razmišljaj­u zbog čega ih je Šebnem izdala, ona uspije stupiti u kontakt s Tefom i zamoli ga za oprost.

Utorak (104. ep.)

Iako je zaljubljen u Šebnem, Tefo joj ne može vjerovati. Dok u zaklonu s Ezelom čeka Serdara, Tefo otkiva da i njegov prijatelj više nije zaljubljen u Ejšan. Čengiza muči što je Kenan ponovo pridobio Ejšanino povjerenje, dok Tefo i Ezel otimaju Serdara.

Srijeda (105. ep.)

Ezel poremeti Jusufove planove kada njega i Čengiza pozove da zajedno uđu u novi posao trgovanjem oružja. Ramiz okupi svoje prijatelje i zamoli ih da pomognu Ezelu i zajedno pritisnu Jusufa. Čengiza dočeka iznenađenj­e kada mu Ejšan poruči da je Ezel ubio njenog oca.

Četvrtak (106. ep.)

Nakon što su im Ejšan i Serdar pobjegli, Čengiz predloži Temuzu da odustane od potjere za njima i prikloni se njemu. Tefo ponovo uhvati Šebnem kako tajno razgovara s Čengizom. Ali je zaljubljen i pati.

Petak (107. ep.)

Ali i Tefo se rješavaju Serdarovog mrtvog tijela, a Ejšan na skrivenom mjestu oplakuje oca kojeg je ubila. Jusuf i Čengiz se nalaze sa starim Ramizovim prijatelje­m Nedžipom, kojeg žele nagovoriti da im pomogne da unište prijateljs­tvo između Alija i Ezela.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina