TV Extra

Ali Riza doživljava srčani udar

-

18.00 SERIJA, BHT 1

Ponedjelja­k (175. ep.)

Dok se Lejla polako oporavlja od iznenadnog susreta s Oguzom, Džejda na njega vrši pritisak da se konačno vjenčaju. Želi to učiniti, iako je svjesna da je Oguz ne voli. Nakon što shvata da joj Levent izmiče iz ruku, Ferhunde daje nadu Ševketu, govoreći mu da ga voli. On čak odustaje i od razvoda braka. Ali Riza pokušava pronaći novi posao, ali mu to zbog godina baš i ne polazi za rukom. Međutim, doživjet će najveći poraz kada sazna da je njegov sin odustao od razvoda. Kada odu da zamole Ferhunde da ostavi njihovog sina na miru, dogodit će se nesreća.

Utorak (176. ep)

Ali Riza doživljava srčani udar, nakon što je u Ferhundino­m stanu vidio nepoznatog muškarca. Nakon odlaska u bolnicu, Tekinovi će se susresti s još jednim problemom. Neće moći platiti bolnički račun. Ferhunde se suočava s prijatelji­com Gulšen, kada sazna da je sve ispričala porodici njenog muža i od nje traži da napusti firmu. Šefovi pružaju podršku Gulšen, pa će Ferhunde biti ta koja će napustiti posao.

Četvrtak (177. ep.)

Dževrije u bolnici provodi vrijeme u društvu prijatelja Sabahatina i veoma je raspoložen­a. U Ševketu se rasplamsal­a nova nada da će opet biti s njom, te s nestrpljen­jem očekuje dan posjeta. I dok se radovao toj lijepoj vijesti, nova vijest koja mu stiže od advokata potpuno ga uništi. Ali Riza je poražen bespomoćno­šću i otvara vrata za koja nikada nije ni pomislio da će otvoriti. Moli

Kemala za posao u njegovoj firmi.

Petak (178. ep.)

Ali Riza saopćava porodici da je Džemovog oca zamolio da ga zaposli u njegovoj firmi, jer više nije mogao gledati kako se njegova porodica muči bez novca. Ferhunde se odlučuje prepustiti ljubavi i noć provodi s Leventom. Međutim, nije Ferhunde jedina zaljubljen­a. Dževrije u bolnici upoznaje starijeg gospodina, koji će joj ukrasti srce i pomoći da se oporavi. Lejla je dobila posao sekretaric­e, a njen otac svoju kancelarij­u.

 ?? ?? Kad lišće pada
Kad lišće pada

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina