TV Extra

Volkan shvata da Dujgu gaji ljubavna osjećanja

-

Ponedjelja­k (410. ep)

Dujgu obavještav­a Karu kako je zatražila premještan­je u Ankaru, te ga moli da to nikome ne kaže. Uprkos njenoj molbi, Kara otkriva Aliju njenu tajnu. Jaman pred svima pokazuje svoju ljubav i naklonjeno­st prema Seher.

Utorak (411. ep.)

Iako ga ona pokušava uvjeriti u suprotno, Volkan shvata da Dujgu gaji ljubavna osjećanja prema Aliju. Jaman odvodi Seher na posebno mjesto i govori joj kako će tu izgraditi njihovu zajedničku kuću. Seher priznaje Jamanu kako je Zeki doživio nesreću nakon čega Jaman ostaje u šoku.

Srijeda (412. ep.)

Ugledavši hrpu rođendansk­ih poklona, Semra iskaljuje svoj bijes na

Seher. Džanan navodi doktora da napiše izvještaj po njenoj želi kako bi izazvala sažaljenje kod sina. No, njen plan se ne odvija onako kako je ona zamislila.

Četvrtak (413. ep.)

Semra poziva Alija i moli ga da joj osigura liječenje na klinici, a Ali je začuđen što Semra želi zatajiti od Dujgu svoju odluku. Nedim otkriva Jamanu kako Zekijev pad nije bio slučajan i govori mu kako ga neko želi ubiti. Doktor upozorava Volkana kako hitno mora na operaciju. Džanan smišlja pakleni plan.

17.00

SERIJA, OBN

Jaman je slomljen od boli zbog Zijinog stanja. Ali i Dujgu proživljav­aju ugodne i zabavne trenutke. Džanan je tužna, jer Jaman i dalje odbija da prihvati njenu ponudu. Zija insistira da bude Jamanov donor...

 ?? ?? Amanet
Amanet

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina