TV Extra

Narin odlučila pron

Priredila: Amina

-

Ponedjelja­k (674. ep.)

Meltem zavodi red u firmi nakon što Kemal odlazi u zatvor. Narin je sve tužnija zbog Kemalovog odsustva, te se prisjeća sretnih momenata provedenih s njim. Doktorica govori Emiru kako se Gulperi treba odmoriti i udaljiti od uzroka brige zbog čega on smišlja gdje će je odvesti.

Utorak (675. ep.)

Emir pred svima govori kako još nije vrijeme za priču o razvodu zbog čega je Tulaj bijesna. Narin pokušava osvijestit­i Kemala kako ne treba pobjeći iz zatvora jer će to biti gore po njega, no on joj govori da Meltem mora biti kažnjena. Jildiz uspješno izbjegava dati Munever lijekove iako je Šehrije provjerava. Tulaj povrijeđuj­e Gulperi tako što joj govori kako se Emir zbog nje mora mnogo žrtvovati.

Srijeda (676. ep.)

Tulaj jedva dočeka da odveze Gulperi Ahmetu, no moli je da o tome ne govori ukućanima, pogotovo Emiru. Narin izbacuje Meltem iz Kemalovog ureda u firmi. Ahmet prijeti Gulperi da ukoliko se ne razvede od Emira, njegov kolega u zatvoru reći će kako ga je on unajmio da ubije njenog strica. Gulperi je očajna, te iako se razmišlja da kaže Emiru istinu, ipak odlučuje tražiti razvod.

Četvrtak (677. ep.)

Emir odlučuje prihvatiti Gulperin zahtjev za razvod, te o tome obaviješta­va svog advokata. Kemal uspijeva pobjeći iz bolnice zbog čega ga policija svugdje traži. Ukućani su začuđeni kada im Emir kaže da odlaze na sud razvesti se. Tulaj je sretna zbog vijesti o razvodu, te donosi kolače u vilu. Međutim, Emir u zadnjem momentu na suđenju odustaje od razvoda.

20.00

SERIJA,OBN

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina