TV Extra

Ševket izlazi iz zatvora

-

18.

SERIJA, BHT 1

Ponedjelja­k (179. ep.)

Asli saznaje za Leventovu i Ferhundinu vezu. Govori Ferhunde da joj neće tako lako prepustiti vjerenika. U pomoć zove svoga oca, koji će na neki način ucijeniti Leventa da ostane sa njegovom kćerkom. Konačno je došao kraj Ševketovom boravku u zatvoru. Na posljednje­m ročištu, sud ga je oslobodio. Svi su sretni, pa čak i Ferhunde, koja nije sigurna u to šta osjeća.

Utorak (180. ep.)

Ševket je izašao iz zatvora i svi su presretni. Ponovo

su se svi okupili i nadaju se da je njihovim problemima došao kraj. U Adapazaru, Dževrije, osim što ne prestaje govoriti o gospodinu kojeg je upoznala u bolnici, priprema iznenađenj­e i za svoju unuku Deniz. Ševket se sprema da okrene novi list u svom životu.

Srijeda (181. ep.)

Sedef je presretna što je Ševket izašao iz zatvora, ali to ne smije pokazati. Njena majka je sa oprezom promatra, jer ne želi da pati za čovjekom koji još uvijek voli drugu ženu. Ne želeći direktno nazvati Ferhunde, Ševket pokušava dobiti informacij­e od njene prijatelji­ce Gulšen. Fikret i Tahsin su se vratili iz Istanbula. Dževrije jedva čeka da im saopći lijepe vijesti. Pronašla je prosca za svoju unuku, koji je pri tome i prilično bogat.

Četvrtak (182. ep.)

Levent poziva Ferhunde u svoj ured, želi joj nešto saopćiti. U trenutku kada je on zaprosi, pojavljuje se Ševket. Oguz se vraća kući pretučen. To iznenađenj­e su mu priredili ljudi s kojima je počeo sarađivati, nakon što je izašao iz zatvora. Ali Rizi je sve teže provoditi vrijeme na svom “izmišljeno­m” radnom mjestu. U Adapazaru, Dževrije ne odustaje od svoje namjere da uda unuku. Krišom je želi upoznati s budućim mladoženjo­m.

Petak (183. ep.)

Lejla ne može pronaći posao i opet sreće Oguza. Kafedžija Ahmet pronalazi Ševketu posao taksiste. Ferhunde je presretna, jer Levent nije odustao od braka. Kao rođendansk­i poklon poslao joj je vjerenički prsten. Sedef će se konačno ohrabriti i Ševketu pokazati šta osjeća.

 ?? ?? Kad lišće pada
Kad lišće pada

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina