TV Extra

Inspektori otkrivaju surovi svijet zelenaša

Serija je na programu od ponedjeljk­a do četvrtka u 21.15 sati

-

Od ponedjeljk­a, 8. maja, Federalna televizija počinje emitiranje šeste sezone igrane serije „Ubice mog oca“. Serija je u programu od ponedjeljk­a do četvrtka u 21.15 sati.

Centar svijeta

Šesta sezona serije „Ubice mog oca“bavi se kockom. Novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak) kocka je odavno prestala biti zabava - postala je centar svijeta.

Kroz različite događaje, a na kraju i zločin, pokazat će se kako je vrlo lako prijeći put od „početničke sreće“, opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve - ne samo materijaln­o, već i prijatelji i porodica, a na kraju i glava.

Inspektori rone kroz laži manipulato­ra otkrivajuć­i i surovi svijet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali i poučnu priču, gledaoci prate kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz kojeg se teško „vadi“iako kockar do kraja vjeruje u tu mogućnost.

Naplata dugova

Paralelno, Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu mu na naplatu.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćansk­i, Mladen Sovilj, Vojislav Brajović Ivana Dudić, Nikola Ristanovsk­i, Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovsk­i, Aleksandar Dimitrijev­ić, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović.

Šesta sezona „Ubice mog oca“na FTV-u

 ?? ?? Šesta sezona bavi se kockom
Šesta sezona bavi se kockom
 ?? ?? Scena iz serije
Scena iz serije

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina