TV Extra

Halit prije smrti uspijeva poslati Nani snimak Azizovog ubistva

-

Ponedjelja­k (635. ep.)

Ferit se oglušuje na Ajšenina upozorenji­ma i ulijeće u Vahitovu i Korajevu klopku, zbog koje ostaje bez značke. Ali čak ga ni to ne može spriječiti da smjesti u zatvor jednoga od najvećih trgovaca organima. Nana prima poziv osobe koja ima informacij­e o Azizovom ubistvu. Ali da bi saznala ko joj je ubio brata, mora platiti milion dolara.

Utorak (636. ep.)

Nana je iznenađena Jamanovim postupkom i pokrivanje­m svih troškova Neslihanin­og odlaska u Ankaru kako bi ispunila svoj san. Nakon saznanja da je otišao tražiti Vahita, Ajše je sve zabrinutij­a za Ferita. S pravom, Feritu bi se mogao izgubiti svaki trag. Jusuf i Nana imaju iznenadnog gosta u kući.

Srijeda (637. ep.)

Ferit se ponovo izvlači iz nezavidne situacije i omogućuje hvatanje velikog broja međunarodn­ih trgovaca organima, nakon čega dobiva svoju značku nazad. Jaman nakon rasprave s Nanom pristaje dozvoliti Jusufu da zadrži psa. Dok Nana razmišlja kako će doći do novca kako bi saznala ko joj je ubio brata, na vratima kuće pojavljuje se advokat koji će joj saopćiti iznenađuju­će vijesti.

Četvrtak (638. ep.)

Idris brzo saznaje da je advokat dolazio u Kirimlijev­u kući i da je Nana saznala za nasljedstv­o. Povrh toga saznaje i da je Halit, njegov bivši radnik, ucjenjivač koji mu je uzeo gotovo pa sve. Idris odlučuje ubiti i njega i advokata prije nego što novac bude prebačen na Nanin račun. Sultan iskušava sreću s Ajše i govori joj da je Ferit i dalje zaljubljen u nju, ali za Ajše je to davno zatvoreno poglavlje.

Petak (639. ep.)

Halit prije smrti uspijeva poslati Nani snimak Azizovog ubojstva. Nana je shrvana spoznajom da je Idris pored njena brata ubio i Seher i Jamanovog brata. Ajše svjedoči Feritovom razgovoru s njegovim „slatkišem“. Premda ona misli da Ferit ima novu djevojku, istina je sasvim drugačija. Nanu proganja savjest i snovi zbog nepravedno­g optuživanj­a Jamana za Azizovu smrt.

 ?? ?? Amanet
Priredila: Nađa Avdagić 17.00 SERIJA, OBN
Amanet Priredila: Nađa Avdagić 17.00 SERIJA, OBN
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina