TV Extra

Irmak sretno priprema svoju pekaru

-

Ponedjelja­k (14. ep.)

Irmak govori majci kako neće se udati za Bekira, te da je više ne uvjerava. Odlučuje ponovo otvoriti pekaru koju je njen otac vodio. Irmak traži od Bekira mjesec dana roka kako bi se preselila iz njegove kuće. Atlas odlučuje staviti Kartala i Ahmeta u istu klupu, te svezati ih užetom nakon njihove tuče. Arif je bijesan nakon što to čuje.

Utorak (15. ep.)

Jasemin je sretna jer Irmak otvara pekaru, no Munever nije očarana time. Atlas odvodi Ajlin u školu gdje je ona sretna. Međutim, sreću prekida dolazak policije koja privodi Atlasa zbog sumnje za ubistvo čovjeka. Atlas i Arif šokirani su ne znajući da je Bekir podmetnuo mu ovo ubistvo.

Srijeda (16. ep.)

Hikmet dovodi Muge koja će biti Atlasov advokat, no govori joj da se pred Irmak pravi da ga ne poznaje. Muge mu govori kako su potrebni jaki dokazi kako bi se dokazalo da Atlas nije ubio čovjeka. Iako su Arif i Sevgi zabrinuti što Ajlin traži da joj Atlas ispriča bajku dok je on u zatvoru, Atlas pronalazi način te poziva Ajlin.

Četvrtak (17. ep)

Dok se Atlas ponovo vraća u školu raditi s učenicima, Irmak sretno priprema svoju pekaru. Otkriva Hikmetu kako još više voli Atlasa. Bekir je bijesan zbog situacije, te napada Munever zbog toga. Ne staje samo na tome, te svoj bijes iskaljuje na svima oko sebe. Esra govori majci kako je očajna zbog Atlasa, te ne zna što da čini.

Petak (18. ep.)

Atlas tješi Munever kako nije tačno sve ono što joj je Jasemin rekla, te da je dobra majka. Munever mu govori kako im je život bio mnogo bolji prije nego je on došao. Bekir je bijesan nakon što sazna da je Atlas uz Irmak u bolnici. Bekir nikako da se smiri, te ošamari Kartala pred svima u restoranu, te se posvađa i s Džaferom.

 ?? ?? Kara Tahta 20.00
SERIJA, OBN
Kara Tahta 20.00 SERIJA, OBN

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina