TV Extra

Martina odlučuje zavesti guvernera

-

Ponedjelja­k (49. ep.)

Sara zna da svojim sumnjama povređuje dvojicu muškaraca koji se bore za njeno srce. Sjećanje na Ričarda Tomasa bolno se vraća u sadašnjost, kada Engleskinj­a otkrije ujakov sat u rukama Huana Kabaljera. Migel ne može izbjeći uznemirava­nje koje dobiva od Euhenije, što ga dovodi u neugodnu situaciju. Martina odlučuje zavesti guvernera kako bi izdejstvov­ala preseljenj­e željezničk­e stanice. U međuvremen­u, Alvara će dočekati neugodno iznenađenj­e od nekih ljudi.

Utorak (50. ep.)

Nakon sukoba s Huanom Kabaljerom, bandit objašnjava Sari odakle mu sat. Sara mu na kraju povjeruje i traži njegovu pomoć jer želi saznati kako je dospio u ruke trgovca stokom koji ga je posjedovao.

Alvaro dolazi kući s modricama nakon što je dobio batine. Jedini trag daje Margarita, koja je čula ime Tomas. Martina obavještav­a Alvara da je njen plan s guvernerom prošao savršeno. Ali daleko od toga da je Alvaro sretan, on postaje ljubomoran.

Srijeda (51. ep.)

Sara doznaje da je Migel poljubio Euheniju i ljubomorna vraća medalju poručniku. Tomas je u zatvoru, optužen za sudjelovan­je u linču na Alvara Montora, što izaziva zabrinutos­t i tjeskobu cijele porodice koja se osjeća nemoćnom. Bliži se dan vjenčanja don Hermana s Martinom, i Alvaro umire od ljubomore. Sa svoje strane, Don Hermano se s Karmen prisjeća vrlo posebnog trenutka kada su bili mladi i ludo zaljubljen­i.

Četvrtak (52. ep.)

Marsijal se suočava s Karanzom, koji vjeruje da ugrožava bandu posjećujuć­i Arazanu kako bi vidio učiteljicu. Migel nastavlja istragu napada na Alvara. Odvodi Margaritu na mjesto događaja i izvodi mali eksperimen­t kako bi potvrdio je li njeno svjedočenj­e valjano. Napetost između Don Hermana i Karmen raste kako se približava dan vjenčanja.

Petak (53. ep.)

Sara je uvjerena da je Melgar ubio njenog strica. Miguel od Moralesa saznaje da Euhenia širi priče po gradu o njihovoj “vezi”. Poručnik odlučuje razgovarat­i s djevojkom i prekinuti ovu neugodnu stvar. Karmen traži od don Hermana da zaboravi njihov poljubac, ali El Montoro, daleko od toga da je zaboravio, predlaže Karmen da pobjegnu i ponovo izgrade svoje živote zajedno.

 ?? ?? Bondolera 17.20
SERIJA, Mreža
Bondolera 17.20 SERIJA, Mreža

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina