TV Extra

Vrijeme je da izađe Mo iz mraka

Život me naučio da sam sama sebi najbolji partner Trudim se da radim na sebi kako fizički tako održi balans Nemam ništa protiv plastičnih operacija i psihički Bez jasnog plana i cilja teško je da se

- N. AVDAGIĆ

Pjevačica Rialda Karahasano­vić za „Dnevni avaz“o no

POSAO

kojim se bavim nekako donosi sam po sebi neredovne obroke, kao i poremećen san, ali dajem sve od sebe da svoj organizam dovedem u pravi balans.

Rialda Karahasano­vić (30), bosanskohe­rcegovačka pjevačica koja već nekoliko godina živi i radi u Beogradu, nedavno je predstavil­a novu pjesmu i spot „Nek čuje Balkan“, a svoje pratioce na Instagramu počastila je i setom izazovnih fotografij­a.

Za „Dnevni avaz“je govorila o novim projektima, životu u Beogradu te reakcijama na novu numeru.

- Prezadovol­jna sam reakcijama ljudi na moju novu pjesmu, konstantno dobivam pozitivne poruke i komentare i nekako pjesma laganim putem i prirodnim dolazi do publike, što mi je vrlo važno i bitno – započela je Rialda.

Najbolji partner

Nosi li neku poruku numera „Nek čuje Balkan“?

- Pjesma mi se već na prvo slušanje jako dopala, imala je neki drugačiji vajb i energiju od pjesama koje sam ranije snimila i željela sam da je snimim i predstavim na svoj način. Kako sam i napisala negdje prilikom objavljiva­nja pjesme, „vrijeme je da izađemo iz mraka“.

Imate li u planu duet ili album?

- Svašta nešto imam u planu, ali nekako sam se naučila vremenom da je pametnije da se unaprijed ništa ne priča kako bi se negdje sve to na najbolji mogući način iskristali­salo i pripremilo. Ono što mogu da kažem da moj tim i ja vrijedno radimo na nekoliko projekata i jedva čekam da to predstavim i vama i svojoj publici.

Na koji način održavate figuru?

- Trudim se da radim na sebi kako fizički tako i psihički. Kada si zadovoljan sobom, onda ti generalno u životu sve ide mnogo lakše. Redovno treniram, vodim računa o ishrani i namirnicam­a koje unosim u organizam.

Koliko Vam znači podrška partnera u poslu?

- Kroz život sam nekako navikla da jedino na sebe mogu da se oslonim u svakom trenutku i da sam sama sebi najveća podrška. Tako da bih rekla da sam sama sebi najbolji partner.

Dolasci u Sarajevo

Na koji način balansirat­e sve obaveze?

- Obaveza imam jako mnogo i ponekad znam da budem ljuta na sebe, što sama sebi napravim pritisak u glavi što se organizaci­je tiče, ali nekako se trudim da odradim sve. Zapisujem i kako šta završim tako i štikliram. Bez jasnog plana i cilja teško je da se održi balans.

Kako je jednoj Sarajki živjeti u Beogradu?

- U početku mi je bilo neobično, donijeti odluku i preseliti se u drugu državu i grad. Ali sada već sam se potpuno navikla, upoznala sam dosta i grad i ljude, super sam se snašla i prilagodil­a. Ali i sada vrlo često odlazim u Sarajevo kako bih vidjela porodicu i provela vrijeme s njima.

Kakav je Vaš stav o plastičnim operacijam­a?

- Nemam ništa protiv toga da žene urade neke korekcije ukoliko sa nečim na svome tijelu nisu zadovoljne. Ali svakako nisam pri stavu da se u bilo čemu pretjeruje, jer sve što je pretjerano nikako ne može biti lijepo.

voj pjesmi, hejterima i životu u Beogradu

 ?? ?? Karahasano­vić: Pametnije da se unaprijed ništa ne priča
Karahasano­vić: Pametnije da se unaprijed ništa ne priča

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina