TV Extra

Ajše i Ferit dobivaju novi tajni zadatak

-

Ponedjelja­k (655. ep.)

Nana se vraća u Jamanovu kuću, ali privremeno. Iako i ona i Jaman žele da ostane tu, njihov ih ponos, a možda i ustručavan­je, sprečavaju da to izgovore. Najveći je problem Jusuf, oboje se plaše kako će podnijeti njen mogući odlazak. Ajše i Ferit dobivaju novi tajni zadatak. I dok se Ferit raduje, Ajše moli Boga da ju spasi. Ipak, Bog uslišava njene molitve.

Utorak (656. ep.)

Došao je red i na Ferita da iskaže svoju ljubomoru. Ajšenina bliskost s Ertanom dovodi ga do ludila, ali odluka nadređenih ne može se promijenit­i. Nana svojim sastavljen­im popisom za Jusufa potvrđuje svoj odlazak. Premda se petak, 2. juni/lipanj 2023.

Jusuf ne slaže s time, ipak je voljan pustiti Nanu da prati svoje snove. Ferit i ostali članovi ekipe ostaju bez sultanije svoga srca.

Srijeda (657. ep.)

Ferit pronalazi Nanin pasoš i ličnu kartu i predaje ih Jamanu, ali Jaman ih, umjesto da ih preda Nani, skriva u svoju ladicu. Ali ni to mu nije dovoljno, neprestano traži izgovore kako bi zadržao Nanu u kući i onemogućio joj da ode predati zahtjev za novi pasoš. Ferit osjeća da s Ertanom nešto nije uredu, da nešto skriva. Ubrzo se doznaje da su njegove sumnje opravdane, Ertan je tu radi osvete njemu i Ajše.

Četvrtak (658. ep.)

Jaman odvodi Nanu na posebno mjesto kako bi vidjela grad s vrha. Ferit je nakon propale operacije uvjeren da imaju krticu u svojim redovima, te nalaže hitnu istragu. Jaman i Jusuf na njihov posljednji zajednički dan odvode Nanu u obilazak Istanbula. Ali Nana ima još jednu molbu za Jamana, da joj pomogne u ispunjavan­ju obećanja bratu Azizu. Ibo završava istragu, pronašao je dokaze protiv krtice.

Petak (659. ep.)

Nana je pod utjecajem svega što se dogodilo prethodni dan, što joj dodatno otežava odlazak. Ajše ne može da vjeruje da svi misle da je ona krtica. Ipak, uprkos dokazima protiv nje, Ferit je uvjeren da je Ertan krtica i da je on krivac za propalu akciju.

 ?? ?? Priredila: Nađa Avdagić 17.00 SERIJA, OBN
Priredila: Nađa Avdagić 17.00 SERIJA, OBN
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina