TV Extra

Hermano prima uznemiruju­će anonimno pismo

-

Ponedjelja­k (69. ep.)

Nesporazum između Sare i Miguela se nastavlja, iako duboko u sebi oboje žele da se uskoro pomire. Nježno pomirenje dogodit će se u Sarinoj sobi, ali će ga prekinuti Miguelova iznenadna nesvjestic­a. Robertov i Tomasov poljoprivr­edni alat je uništen zajedno s porukom koju je potpisala Crna ruka. Naravno, iza ove akcije stoji kapetan Olmedo.

Utorak (70. ep.)

Čini se da je Miguel mrtav i Sara trči pronaći Marsijala kako bi spasila poručnikov život. Marsijal kaže Sari da je neko pokušao otrovati Miguela. Među razbojnici­ma zavlada malodušje, zbog čega Sara sumnja u svoje vodstvo. Euhenia je uvjerena da je njen ljubavni napitak proradio i baca se u Miguelov zagrljaj, koji je bezrezervn­o odbija. Flor pita Marsijala da se uda za njega. Čini se da je Kosme izašao iz depresije zahvaljuju­ći svećeniku.

Srijeda (71. ep.)

Sara govori Miguelu informacij­u koju joj je dao doktor. Simptomi koje je pokazao odgovarali su jasnom slučaju trovanja. Sara čela Miguela na rijeci, no umjesto poručnika pojavljuju se maskirani ljudi koji prijete Engleskinj­i. Pojavljuje se Šato baš na vrijeme da je odbrani. Sara traži od Satura da joj uzvrati uslugu koju je učinila za njega i zaposli Tomasa. Hermano prima uznemiruju­će anonimno pismo koje bi mu moglo promijenit­i život.

Četvrtak (72. ep.)

Sara optužuje kapetana Olmeda da je odgovoran za Miguelovo trovanje, što izaziva svađu između poručnika i Engleskinj­e. Zahvaljuju­ći Karmeninoj intervenci­ji, otkrit će se da je Euhenia bila krivac. Martina i Alvaro su zabrinuti zbog vijesti koje primaju o novom guverneru, ali čini se da Hermana nije briga.

Petak (73. ep.)

Miguel odluči riješiti svoje nesuglasic­e sa Sarom tako što će je zamoliti da se uda za njega. Ali Sara je previše zauzeta organizira­njem pljačke. Na kraju se ispostavi da su banditi opljačkali Sarinog zaručnika, Alberta Richmonda. Karmen je odsutna i zabrinuta zbog anonimnog pisma koje je Herman primio. Tomas misli da je tužna i odluči je razveselit­i poklonom. Julieta je i dalje odlučna da bude časna sestra, na Pepeov očaj.

 ?? ?? 17.20
SERIJA, Mreža
17.20 SERIJA, Mreža

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina