TV Extra

Berk moli Hakana da ne tuži Jalčina

-

Ponedjelja­k (76. ep.)

Mina i uposlenici Ulučinara su zabrinuti za Hakana zbog njegovog kašnjenja na Šerefovu operaciju. Hakan se bori s poludjelim Jalčinom, pobjeđuje ga i skupa s njim stiže u Ulučinar. Uz Hakanovu podršku i pomoć, Lejla i Omer operiraju Jalčina, dok je Berk petak, 2. juni/lipanj 2023. silno zabrinut za oca. Berk moli Hakana da ne tuži Jalčina, no Hakan istraje u svojoj odluci.

Utorak (77. ep.)

Nazli pruža podršku Berku. Hakan potpisuje tužbu protiv Jalčina, no Jalčin smišlja novu igru, te glumi kako ima retrogradn­u amneziju dovodeći Hakana do ludila.

Budući da Hakan mora na operaciju ruke, traži od Lejle da operira njegovog oca. Berk grčevito brani svog oca pred razbješnje­nim Hakanom koji gubi kontrolu.

Srijeda (78. ep.)

Hakan napokon igra fudbalsku utakmicu sa svojim ocem. Jalčin otvoreno daje do znanja Hakanu da je ponovo uspio nasamariti sve u bolnici. Uz Hakanove instrukcij­e i upute, Lejla operira Hakanovog oca, no Hakan shvata da ga neće moći spasiti i krivi sebe što nije stigao na vrijeme. Šeref umire u Hakanovim rukama dok on plače.

Četvrtak (79. ep.)

Hakan se sjeća zajednički­h trenutaka sa ocem i pati za njim. Neslihan savjetuje Jalčinu da zahtijeva potpunu psihijatri­jsku njegu kako bi izbjegao odlazak u zatvor. Hakan prati Jalčina i govori mu da neće odustani od tužbe. Nazli ukazuje Lejli na propust tokom Šerefove operacije i svaljuje krivicu na nju.

Petak (80. ep.)

Hakan govori Berku kako će povući tužbu protiv Jalčina samo ukoliko nestane iz njihovih života. Advokati savjetuju Jalčinu i Neslihan da se dobro pripreme za izlazak na sud. Berk i Lejla izmamljuju priznanje od Jalčina, a Omer snimak dostavlja policiji kao dokaz. Dolazi do konačnog obračuna između Jalčina i Hakana.

 ?? ?? 20.55
SERIJA, OBN
20.55 SERIJA, OBN
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina