TV Extra

Ferit je primoran otići na tajni zadatak

-

Ponedjelja­k (750. ep.)

Ajše i Ferit, uprkos Ajšinom nepoznavan­ju romantično­sti, proživljav­aju lijepe dane svoje veze. Ali ubrzo svemu dolazi kraj, Ferit je primoran otići na tajni zadatak. I to ne bilo koji zadatak, nego upravo onaj koji ga je prije sedam godina koštao Ajše. Najgore od svega je što ništa ne smije reći Ajše. Jaman presijeca put Nana i Kubilaju pri odlasku na vjenčanje i odvodi Nanu. Nana se pita šta je njegova namjera. Ali kada čuje odgovor, bježi glavom bez obzira.

Utorak (751. ep.)

Nana, nakon što je Jaman rekao da će se udati za njega, bježi po gradu. Ali Jaman ju ubrzo pronalazi kod Velija i odvodi ju u kolibu na osami. Ostat će ondje sve dok Nana ne pristane, što prema Naninom mišljenju znači da će ostariti u kolibi. Ferit, bespomoćan i očajan, pronalazi rješenje u raskidu sa Ajše. Ajše je šokirana, ne može da vjeruje kako je nasjela na Feritovu igru. Ni Neše nije bolje sreće. Volkan i Bašak joj saopćavaju da su odlučili da ponovo budu zajedno.

Srijeda (752. ep.)

Ferit pronalazi Didem, kćerku odbjeglog mafijaša, i pokušava ponovo pridobiti njeno srce. Ali to neće biti nimalo lako kako on misli. Jaman igra na Nanin ego i ponos i uspijeva dobiti njen pristanak da se uda za njega. Ostaje bojazan od Jusufove reakcije, ali Jusuf ih iznenađuje svojom radošću. Ajše na trenutak načuje Feritove riječi, što ju ponuka da posumnja u njegovu iskrenost u razlog njihovog raskida. Ali Ferit se brzo snalazi i rješava situaciju.

Četvrtak (753. ep)

Ajše ne vjeruje u Feritovu tvrdnju da ne vodi nikakav slučaj. Odlučuje da ga prati, ali Ferit ju ubrzo primjećuje i zaustavlja. Nana i Jaman moraju smisliti uvjerljivu priču za službenike koji će dolaziti u kontrolu. Pored priče su potrebne i mnoge osjetljive pojedinost­i. Ajše ne odustaje. Tokom potrage zatiče Ferita s djevojkom od prije sedam godina. Nedim saznaje za Nanine i Jamanove namjere i prijavljuj­e ih ministarst­vu za prevaru.

Petak (754. ep.)

Dok se svi pripremaju za predstojeć­i ramazan i obavezan post, u Jamanovu kuću dolazi službenica ministarst­va sigurnosti. Razlog je sumnja u vjerodosto­jnost njihovog zahtjeva za vjenčanjem. Pitanja nisu nimalo lagana, ali Jaman i Nana se za sada odlično snalaze. Nakon što ga je vidjela s Didem, Ajše gubi svaku nadu u Ferita. Vjerovanje da ju je lagao da bi ju zaštitio propada u vodu. S druge strane, Koraj shvata da će se nakon Feritovog zadatka sve saznati. Mora nešto poduzeti.

 ?? ?? 17.00 SERIJA, OBN
Amanet
17.00 SERIJA, OBN Amanet
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina