TV Extra

Mete želi sve informacij­e o Fadiju

-

Ponedjelja­k (9. ep)

Uzajeva žena iznenađena je kada joj Jagmur kaže kako joj je mama rekla da nije umrla. No, iznenađenj­e ne prestaje tu, također, saznaje kako joj je Uzaj slagao da ju je prevario s konobarico­m u kafeu. Hulkiju je teško jer ne može pozvati oca da provjeri kako je. Zehra pomaže prolaznici koju fanatični Nijemac uznemirava, te tako izazove nevolju sebi i Serdaru.

Utorak (10. ep)

Tim iz sjenke prerušava se u goste večeri kako bi uhvatili neprijatel­je na djelu, te vratiti hard disk na kojem je sigurnosni protokol SIHA-e. Mete želi sve informacij­e o Fadiju kako bi pronašao za koga radi. Fadi traži od specijalni­h gosta da daju ponude za sigurnosni protokol, te im pokazuje svoje nove planove. Mete traži da se otkrije gdje planiraju provokacij­e koje spremaju za Turske u Berlinu.

Srijeda (11. ep)

Fanatični Nijemci dolaze izazvati nerede u turskom lokalu, gdje ubijaju vlasnika lokala u prisustvu njegove supruge i sina. Serdara posebno pogađa taj događaj, te se prisjeća svog djetinjstv­a tješeći dječaka čiji je otac poginuo. Fadi je zadovoljan razvojem situacije. Zehra uzima snimke sigurnosne kamere ne bi li otkrili nešto u vezi počinioca.

Četvrtak (12. ep)

Hulki je sretan kada mu Mete javi kako je dobro prošla očeva operacija. Serdar pristupa fanatičnoj grupi Nijemaca

kako bi otkrivao njihove planove. No, to neće biti tako jednostavn­o, te se suočava s mnogo izazova. Džeren se brine da li je otkrivena, no nadređena smatra da bi je Serdar ubio u tom slučaju. Tim uspijeva spasiti ljude koje je mafija zaključala u restoranu i zapalila.

Petak (13. ep)

Mete saznaje kako je Hulkijevom ocu potrebno donirati bubreg. Fadi dolazi po Serdara kako bi ga iskoristio u svom podlom planu. Zehra i Hakki prate teroriste koje će postaviti kao Turke koji su smišljali napad. Policija okružuje tim iako su potrebni spasiti Serdara.

 ?? ?? Tim iz sjenke 20.00
SERIJA, OBN
Tim iz sjenke 20.00 SERIJA, OBN

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina