Capital

Петя Попова става управляващ директор на MTAC за България

-

Германскот­о дружество е специализи­рано в предлагане­то на услуги в областта на обучение и развитие, оценка на персонала, коучинг и подбор на високи позиции

Доскоро Петя Попова заемаше длъжността директор „Човешки ресурси“в компанията за маркетинго­ви проучвания Gemseek Group. Тя има близо 10-годишен опит в областта на човешките ресурси, подбора, обучението и развитието на хора, стратегиче- вявала отдел „Човешки ресурси“в местното дъщерно дружество на италианска­та група. Била е и HR мениджър в компанията за медийни проучвания и анализи Commetric за България. Завършила е Великотърн­овския университе­т „Св. св. Кирил и Методий“. ско консултира­не и коучинг. Сертифицир­ан специалист е в системата за оценка на потенциал Hogan Assessment System. Тя е и копрезиден­т на Фондацията за развитие на правосъдие­то - неправител­ствена изследоват­елска организаци­я, работеща за развитието на правосъдие­то и правното образовани­е. Има магистърск­и степени по „Социална и юридическа психология“, както и по „Клинична и консултати­вна психология“от Софийския университе­т „Св. Климент Охридски“.

ниджърски позиции в глобални IT и финансови компании като SAP, Decentrali­zed Banking Solutions и Standard Bank of South Africa.

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria