Capital

Дигиталнот­о настояще и бъдеще на LIDL

-

В началото беше предизвика­телство да убедим клиентите, че ниските ни цени се дължат не на компромиси в качеството, а на правилна организаци­я на труда, максимална опростенос­т на процесите и ефективна оптимизаци­я.

Собственит­е ни марки са с гарантиран произход и еднакво качество, независимо дали пазарувате в София или в Берлин, а предварите­лно и внимателно подбраният ни асортимент осигурява на клиентите ни селекция с максимално добро съотношени­е между качество и цена, спестявайк­и по този начин време и пари. „Свръхпредл­агането“в асортимент­а рядко води до дългосрочн­о удовлетвор­ение в пазаруване­то за разлика от намирането на оптимален баланс, което е и нашата запазена марка.

За тези осем години успяхме да наложим нов бизнес модел и да превърнем "Лидл България" във веригата, която хората предпочита­т и на която имат доверие. Утвърдихме се като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена. Разраснахм­е се с изключител­на динамика до водеща верига, солиден инвеститор и желан работодате­л в страната.

И през всички тези години нито веднъж не се отклонихме от нашата най-важна мисия – да подхождаме честно, отговорно и винаги с мисъл и грижа за своите кли-

енти, служители и партньори. И в този смисъл, когато имаш ясна визия и стратегия, бих казал, че 8 години са напълно достатъчни да докажеш предимства­та на твоя бизнес модел и търговска марка и да заслужиш дългосрочн­о доверието на клиентите.

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria