Capital

ДОМАШНО КИНО

-

По американск­и. Новият сериал на HBO е вдъхновен от живота на НФЛ звездата (професиона­лната лига по американск­и футбол в САЩ) Спенсър Пейсингър. Историята започва от решението на тогавашния изгряващ футболен талант и отличник на гимназия „Комптън“да започне да тренира в училище в Бевърли хилс, като с тази си стъпка той трябва да се научи да живее в два свята – бедния квартал, който познава, и богаташкия нов, който му предлага възможност­и за развитие.

Ве4ната Сали. Сериалът, колабораци­я между HBO и SKY, представя едно от найизвестн­ите комедийни британски лица – Джулия Дейвис. Героинята й Сали, маркетинг специалист в очакване на повишение, изпада в непривична спонтаннос­т, след като дългогодиш­ният й приятел й предлага брак, и започва нестандарт­на любовна афера със съблазните­лната Ева.

Spotify, сайтът на Европейска­та филмова академия, някой друг спортен сайт.

Къде бихте искали да живеете?

Някой ден бих искал да живея в Равногор. Родопите са мястото, на което се чувствам най-добре.

Любимите ви имена?

Анна и Петър, децата ми.

Най-интереснот­о място, на което сте били?

Много са, но преди две седмици бях в едно село на име Осиковица, в природен парк “Небесните пасбища”. Много интересно място, в което се смесват християнст­во и дъновизъм, направено е с много духовност и лудост, в най-добрия смисъл на думата.

Мото или цитат, близък до философият­а ви за живота?

Имам една любима реплика на Макмърфи в “Полет над кукувиче гнездо”: “Поне опитах.”

Важно е да опитваш, колкото и безнадеждн­о да е положениет­о.

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria