Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Бягство по учебник. Сериалът е базиран на истинската история за бягството на двама осъдени убийци от затвор в щата Ню Йорк през лятото на 2015 г. След него започва усилено претърсван­е на целия щат, а за бягството се оказва, че е помогнала омъжената надзирател­ка в затвора (Патриша Аркет е в ролята на Тили Мичъл), която от няколко месеца има връзка и с двамата мъже.

Един от тях е Ричард Мат – артистичен убиец, чиято манипулати­вност стои зад целия план за бягството и в чиито образ влиза Бенисио дел Торо.

Премиера по HBO, 7 декември от 21:00 ч., HBO2, 10 декември от 20:00 ч. и 13 декември от 23:25 ч.

Да се подготвим за Коледа с Джейми. Готвачът знаменитос­т Джейми Оливър е решен да помогне на всички да приготвят съвършена празнична вечеря, като представи найдобрите си съвети и техники, благодарен­ие на които традиционн­ите коледни ястия като картофи, сос грейви и пуйка да станат по-апетитни от всякога. Празничния­т епизод е заснет в дома на Джейми в Есекс със семейство и приятели.

Премиера по 24Kitchen, 8 декември от 12:00 ч.; 9 декември от 21:00 ч., 10 декември от 13:00 ч. и 21:00 ч.

Dogs of Berlin. Netflix пуска втори поред германски проект по канала си, който също като първия – сериала Dark, обещава интересно повествова­ние.

Сериите следват двама детективи, които се гмурват дълбоко в подземния свят на Берлин, след като смъртта на футболна звезда разтърсва целия град. Следвайки своя собствен нюх и под прикритие, те се натъкват на умопомрача­ваща корупция и престъплен­ия.

Премиера по Netflix, 7 декември

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria