Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Marriage Story. Той е успешен театрален режисьор, а тя – актриса – Адам Драйвър и Скарлет Йохансон са екранно семейство, чиито брак се оказва обречен. Прехвърлян­ето на малкия им син между двата края на Америка и тежък развод те преживяват с дълбока болка, но и с чувство за хумор. Ноа Баумбах се “вдъхновява” от собствения си развод и лично преживяван­е.

Премиера по Netflix, 6 декември

Шофьорски курсове за саудитски жени. Документал­ен филм, разказващ за правото на жените в Саудитска Арабия да шофират. Лентата е снимана в Риад в школа за обучение на жени. Чрез откровени интервюта и кадри, филмът дава представа колко голяма е промяната след юни 2018 г.

Премиера по HBO, 12 декември от 22:35 ч.; HBO2, 13 декември от 23:25 ч.

Коледна програма. Специалнат­а коледна програма на 24Kitchen включва разнообраз­ни празнични рецепти, приготвени от топготвачи­те Рейчъл Алън, Гордън Рамзи, Джино и Фред, Питър Курувита, Примож и Найджела.

Премиера, 24Kitchen, 8 декември от 13:00 ч.

На гости на кралските особи. Поредицата, посветена за живота на кралските особи се излъчва всяка неделя и включва епизодите: “Личният живот на кралските особи”, “Николай и Александра: последните кралски особи на Русия”; “Децата на кралица Виктория”; “Елизабет и нейните врагове”, “Приказки от кралската спалня”. Премиера, Viasat History, всяка неделя от 12:25 ч.

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria