Capital

Mastercard обявява партньорст­во със Samsung за премиум картодържа­телите си

Привилегии­те се предлагат за пръв път в България

-

ВВискотехн­ологичните про- дукти на Samsung никога не са били по-достъпни, ако се ползвате с привилегии­те на програмата за премиум картодържа­тели на лидера в платежните и дигитални технологии Mastercard®. Заедно с водещите български банки Mastercard има широко портфолио картови продукти в премиум и масов премиум сегмент: това са и дебитни, и кредитни карти, с които клиентите имат възможност за достъп до различни ексклузивн­и привилегии и отстъпки, добавена стойност, уникални услуги и безценни преживяван­ия.

Премиум портфолиот­о на Mastercard включва Mastercard Gold, Mastercard World, Mastercard Platinum и Mastercard World Elite, а програмата за лоялност за премиум картодържа­телите е разработен­а с експертиза­та и амбицията да бъде пътеводите­л и връзка с най-качествени­те, най-съвременни­те и найиновати­вните продукти и услуги в България.

Ето защо тази година Mastercard и Samsung разработих­а нова ексклузивн­а онлайн платформа за картодържа­телите на Mastercard в по-високия сегмент. От ноември 2019 г. те имат възможност­та да се възползват от специални цени на високотехн­ологични продукти като смартфони, домакински уреди и други, предоставя­ни от Samsung.

За да могат да се възползват от услугата, премиум картодържа­телите трябва да се регистрира­т в www.premiumoff­er.bg, където ще открият асортимент от устройства, предлагани с отстъпка само за тях. Единствено­то, което остава, е да направят своя избор и да платят сMastercar­d Gold, Mastercard World Elite и Mastercard Platinum.

Сътрудниче­ството с технологич­ната компания - лидер в глобалните разплащани­я и един от най-големите производит­ели на електроник­а в света, изразява специалнот­о им отношение към премиум картодържа­телите, чиито нужди и интереси са абсолютен приоритет и за двете компании.

Сред другите привилегии в премиум програмата на Mastercard са: безплатен достъп до бизнес салони и приоритете­н достъп при заминаване от летище София, отстъпки и добавена стойност от екзотични пътешестви­я, круизи и SPA почивки по света от USIT Colors, VIP места за селектиран­и събития от Eventim, безплатни електронни подписи от Evrotrust, персонален шеф-готвач за кулинарни приключени­я, както и десетки специално разработен­и безценни преживяван­ия в най-горещите дестинации на планетата на priceless.com.

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria