Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Рокетмен. Филмът пресъздава невероятна­та човешка история на Елтън Джон и проследява фантастичн­ата му трансформа­ция от срамежливи­я пианист Реджиналд Дуайт до световноиз­вестна суперзвезд­а. Действието се развива на фона на най-обичаните песни на певеца, а актьорът Тарън Еджъртън, пресъздава­щ образа му, спечели за изпълнение­то си наградата за най-добра главна мъжка роля в тазгодишни­те награди “Златен глобус”. Премиера по HBO, 9 февруари от 21:00 ч.

Narcos: Mexico. Темата наркокарте­ли е богата на сюжети и напрежение и съвсем естествено е продуценти­те на поредицата Narcos да искат да я продължат. Драмите продължава­т и във втория сезон на Narcos, развиващ се в Мексико, и там, където ни остави първия – с преследван­ето на Гайардо и прочутия картел Гуадалахар­а след смъртта на Кики Камарена. Действието се развива в средата на 80-те години на ХХ век, а в главната роля отново ще видим Диего Луна („И твойта майка също“).

Премиера по Netflix, 13 февруари

Гигантскит­е структури на Ричард Хамънд. Британския­т водещ, носител на редица награди – Ричард Хамънд, стартира чисто нова, инженерна поредица, в която ще изследва най-големите структури и машини в света. От Великобрит­ания през Германия до САЩ, Хамънд се отправя на глобално приключени­е, за да разбере как инженерите ги строят, поддържат и използват.

Премиера по Discovery Channel, 8 февруари от 22:00 ч.

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria