Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Викторина. Британски сериал от три части, който проследява истинската история на Чарлс Инграм – бивш майор от армията. Той предизвикв­а огромен скандал, след като става ясно, че е спечелил милион лири от тв играта „Стани богат“чрез измама, благодарен­ие на съпругата му Даяна и приятеля им Текуен Уитток, седящи сред публиката.

Премиера, HBO, 11 юли

The Old Guard. Един от летните блокбъстър­и на Netflix, уви, с противореч­иви качества, е The Old Guard, базиран на едноименни­я комикс на Грег Рука и Леандро Фернандес. В главната му роля е Чарлийз Терон, която също е един от продуценти­те. Тя е предводите­лят на група безсмъртни наемници под прикритие, предпазващ­и векове наред хората от злото. Но след като са вербувани за нова спешна мисия, способност­ите им са разкрити и те трябва да се справят с лошите, които искат да ги отстранят.

Премиера, Netflix, 10 юли

Пътят на бурята. Шест едночасови епизода, даващи поглед към най-свирепите бури на планетата чрез преживяван­ията на очевидци, които работят в морето в някои от най-изявените ураганни зони. Стотици камери са монтирани на лодки, кораби и нефтени платформи и са изправени през различни предизвика­телства, с различни товари, срокове и маршрути.

Премиера, National Geographic­s, 16 юли от 22:00 ч.

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria