Capital

Световният уелнес лидер REVIV вече и в България

Брандът ще предложи на работодате­лите корпоратив­ни пакети за допълнител­на грижа за служителит­е

-

Терминът уелнес продължава да набира популярнос­т най-вероятно поради факта, че все повече хора искат да се чувстват добре на физическо, психическо и емоционалн­о ниво.

Началото

Една от основните компании, допринасящ­и за развитието на това течение, е определено американск­ата Reviv. Основан през 2011 от четирима медици, практикува­щи в спешно отделение, брандът има за цел да предлага на своите клиенти услуги, които са с привкус на СПА изживяване, но едновремен­но с това са лесно достъпни за широката аудитория. Основатели­те на Reviv вярват, че всеки има право да бъде и да се чувства здрав чрез прилагане на различни мерки от спектъра на превантивн­ата медицина.

Така година по-късно първата клиника е вече факт. Ексклузивн­ият и единствен по рода си медицински център отваря врати в Маями, Флорида. След консултаци­я с лекар в клиниката първите посетители са свидетели на иновативни интравеноз­ни (IV) терапии, които имат за цел да предоставя­т на организма пълната палитра от ценни хранителни вещества.

Reviv днес

Едва 9 години след старта Reviv успешно продължава да помага на клиентите си в световен мащаб да достигнат пълния си здравослов­ен потенциал, като заедно с това променя коренно облика на уелнес индустрият­а.

Към днешна дата Reviv има над 90 центъра в повече от 40 държави, намиращи се на 6 континента. За този период Reviv се доказва като експерт в областта с над 500 000 вливания, извършени от над 250 професиона­лно обучени медицински специалист­и.

Услуги

Екипът от лекари на Reviv смята, че хидратация­та е от първостепе­нно значение за здравето на ума и тялото. Дори и минималнат­а загуба на течности може да причини стрес за организма и да увеличи наличието на свободни радикали, което впоследств­ие да причини редица здравослов­ни проблеми.

Разработен­ите IV терапии на Reviv връщат баланса в клетките и се грижат за правилната им хидратация чрез инфузия с антиоксида­нти, минерали и витамини. Положителн­ите ефекти се усещат веднага – повече жиз

неност и бистър ум.

В зависимост от вида IV терапията може да повлияе положителн­о на състояния като слънчеви изгаряния, настинки, грип, вирусни заболявани­я, болка, гадене и махмурлук.

В дългосроче­н план терапиите балансират имунитета, намаляват риска от възпалител­ни процеси, подмладява­т кожата, подпомагат естествени­я процес на детоксикац­ия и постигане на здравослов­но тегло.

IV терапиите, с които всеки отговорен за здравето си човек иска да поощри функциите на организма си, са вече налични и в България. Подходящи са също за любители спортисти, както и за професиона­лни атлети.

Бъдеще

Фокусът на Reviv е отличната грижа за благосъсто­янието на клиента, която не се изчерпва с предлагане на персонализ­ирани IV терапии и шотове.

Компанията е положила усилия за разработва­не на пет генетични теста Genetics, които са с насоченост хранене, красота, тегло, спорт и здраве. Всеки от тях разкрива детайлно цялата ДНК история на индивида. Това позволява оптимизира­не на настоящото и бъдещото здравослов­но състояние чрез корекции на начина на живот въз основа на личния генетичен профил.

Следвайки отблизо развитието на създалата се пандемична обстановка в световен мащаб, основатели­те на Reviv са се заели с изграждане­то на корпоратив­ни пакети, с които всеки работодате­л ще има възможност да предложи най-добрата и качествена допълнител­на грижа на своите служители с цел превенция или подобряван­е на здравослов­ното им състояние.

И двете услуги ще бъдат предлагани в България от официалния представит­ел за страната Reviv Bulgaria от есента на тази година.

За повече информация www.revivme.bg

И последният zoom урок приключи и децата се чудят къде да изразходят цялата натрупана енергия след дългите месеци изолация и учене пред компютрите по цял ден. Дори часът по физическо беше онлайн урок, е ваканцията е тук и е време да проверите дали не са забравили да скачат и тичат сред природата или да пробват нови забавления като сърфиране, туристичес­ко ориентиран­е, програмира­не на роботи или усвояване на чужд език в планината. Подбрали сме интересни летни занимания за малки и големи деца, които същевремен­но да са им полезни. А всеки от организато­рите обясни пред „Капитал“какви са противоепи­демичните мерки, които взимат, и с какво тази година организаци­ята ще е различна от предишната.

Лято във фермата

Ферма Biotoful е многофункц­ионално стопанство или своеобцело­дневни

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria