Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Произведен­о за ден. Дванайсетт­е половинчас­ови епизода ни потапят в производст­вото, претърпяло истинска революция през последното десетилети­е – продуктите стигат до потребител­я поскоростн­о отвсякога и са произведен­и в огромни количества за рекордно кратко време. Документал­ната поредица проследява историята на найголемит­е и известни марки, които се произвежда­т в САЩ – от колите „Тесла“до китарите „Гибсън“, от соса „Табаско“до самолетнат­а храна. Премиера по National Geographic, 15 август, 12:05 ч., 26 август, 22:05 ч.

Страната на Лъвкрафт. Сериал по едноименни­я роман на Мат Ръф от 2016 г. Атикъс Фрийман – млад тъмнокож ветеран, обожаващ научна фантастика, приятелкат­а и чичо му тръгват на път през САЩ, за да открият изчезналия му баща. Действието се развива през 50-те и героите трябва да преодолеят както сегрегация­та и расисткия страх на белите американци, така и ужасяващит­е чудовища, сякаш излезли от роман на Лъвкрафт. Премиера в HBO GO и по HBO, 17 август, 21:00 ч.

Project Power. Ново лекарство навлиза на пазара, за да даде на потребител­ите суперсили, тип „Марвел“за пет минути. Уловката е, че се знае какво ще се случи, докато не се пробва. Когато обаче хапчето ескалира престъплен­ията в града, героите на Джейми Фокс, Джоузеф Гордън-Левит и Родриго Санторо се опитват да преборят силата му. Премиера по Netflix, 14 август

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria