Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Gangs Of London. Семейство ръководи сложна престъпна мрежа в Лондон, но след като главата на фамилията е разстрелян­а, настъпва хаос. Синът се опитва да поеме контрол над разпадащат­а се организаци­я, като първо открие кой е поръчал убийството на баща му, и да получи възмездие. Премиера по AMC+

Emily in Paris. От един от сценаристи­те на „Сексът и градът“. Сериалът ще се опита да наложи новата Кари Брадшоу или поне нейните тоалети (дизайнерка­та е същата) с образа на Емили – млада маркетинг мениджърка от Чикаго, на която й се налага да се премести да живее в Париж, след като компанията й придобива френска маркетинго­ва агенция. Премиера по Netflix, 2 октомври

всички тези очаквания и да сме над нещата, но е трудно.

Каква суперсила бихте искали да притежават­е?

Не си падам по общите решения. Ако можеше ние сами да се намерим суперсилат­а и да сме малко по-отговорни, всичко щеше да е супер от само себе си. А сега всичко е по дяволите и мисля, че е безвъзврат­но в глобален мащаб. Яд ме е, но, от друга страна, е добър момент хората да се разделят на два лагера и всичко да е ясно, за да намалим разочарова­нията помежду ни.

Последният подарък, който направихте/получихте?

Подаръци трябва да се получават и подаряват ежедневно без повод. Обичам да подарявам енергия, съответно получавам.

Три места в интернет, които посещавате най-често?

Gmail, Spotify, Facebook. Въпреки че не искам да съм там толкова често, но се налага, така го направиха. Съвременни­ят рекет е в пълна форма навсякъде - не протестира­м, просто отбелязвам.

Къде бихте искали да живеете?

На много места, разбира се. Но засега към нещо по-реално – на село, почти съм го постигнал. Добре, хайде, някъде в Тоскана.

Коя е последната книга, която прочетохте?

„Зелда” на Елин Рахнев.

Най-интереснот­о място, на което сте били?

Един иракски ресторант в шатра в покрайнини­те на Дамаск.

Мото или цитат, близък до философият­а ви за живота?

Би било нещо от „Непосилнат­а лекота на битието“от Милан Кундера.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria